LinkedIn

Sedan en tillbaka läser jag ACIM – A Course in Miracles. På svenska heter den En kurs i mirakler. Det är en bok som består av tre delar.

  1. Textbok
  2. Arbetsbok
  3. Handledning för lärare

Det är en kurs med självstudier. Jag både läser och gör övningarna i min egen takt. Det är 365 övningar så gör jag en om dagen är jag klar på ett år. Fast jag fuskar en del dagar, det blir cirka 6 övningar i veckan.

Det här är en kurs där jag går min egen väg. Att gå sin egen väg har ibland ett högt pris. Det är inte alla i omgivningen som gillar när vi förändras. Det rör upp olika känslor bland att rädslor. Fast att inte gå sin egen väg har ett än högre pris.

Går du det som är din väg?

Ha de bäst
Leif

Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!