LinkedIn

Idag övar jag på tankegången: Ljus, glädje och frid bor i mig.

Till en början känns det falskt. Men så är det ju inte… jag har inte dom pengar jag önskar… jag har inte den bil jag önskar… jag har inte… jag har inte…

Nåväl, jag släpper de tankar som begränsar mig och övar vidare på: Ljus, glädje och frid bor i mig.

Som en blixt från klar himmel slår det mig. Det är ju detta jag önskar! Det är ju så det är!

Jag som alltid har gått omvägen via saker och upplevelser. På fullaste allvar har jag trott att bara jag får den där läckra bilen… den där snygga jackan… äta på den där fina restaurangen… dricka det där goda vinet… älska med den där vackra kvinnan… då, ja då skulle jag vara nöjd. Fast när jag har uppnått det önskade har det i ändå känts tomt, som om något fattades.

För ett kort ögonblick förstod jag hur det är och det kändes som att ljus, glädje och frid bor i mig 🙂

Vad övar du på för tankar idag?

Ha de bäst
Leif

Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!