Agartha paradis för högkänsliga

Agartha paradis för högkänsliga

av | aug 7, 2016 | Boktips | 2 Kommentarer

Tänk dig en plats där fred och frid råder. Där solen alltid skiner. Där kärlek och omtanke prioriteras framför habegär och egoism. Agartha är en sådan plats och den finns inne i vår jord enligt författaren.

Som Agartha beskrivs i boken verkar det vara rena paradiset för högkänsliga. Boken är skriven av Mariana Stjerna och är utformad som en roman. Enligt Mariana har hon mött huvudpersonen, Timothy Brooke, under en meditation och då berättade han storyn för henne.

Som berättelse tycker jag den är helt fantastisk. Den vänder upp och ner på den världsbild jag tidigare hade eller snarare vänder ut och in på den eftersom det hävdas att det finns en värld inne i vår jord. Att vårt jordklot är ihåligt med en inre sol som alltid lyser. Jag gillar att få min världsbild och gamla övertygelser omruskade. Precis när det sker kan det ibland vara lite läskigt men efteråt har min förståelse ökat och jag känner mig en smula ödmjukare inför världsalltet.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska tro. Kan det vara så att jorden är ihålig och Agartha verkligen finns?

Vad tror du?

Ha de bäst
Leif Grytenius

Blir du också

trött av alla intryck?

Du kan få hjälp med

För att må bra som högkänslig

Mejl med insikter, glädje och framtidshopp för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!