LinkedIn
Att se på snön och bara vara ger frid i sinnet för HSP

Att se på snön och bara vara ger frid i sinnet för HSP

av | 4 mar 2018 | HSP – Högkänslig | 6 Kommentarer

Tänk att något så enkelt kan vara så berikande och ge sådan frid i sinnet. Det jag tänker på är att se ut genom fönstret och betrakta naturen utanför rutan. Snön som ligger på räcket, skuggorna från de solbelysta träden, lyssna på småfåglarna som flyger runt i sin jakt på solrosfrön. Att vara HSP har sina fördelar.

Fast ska jag vara helt ärlig så är det något som skaver också. Det som skaver är en gnagande känsla av att jag borde… borde göra något annat än att njuta av att se ut… borde göra… borde orka göra lite mer… alla andra gör och orkar mer…

När jag var yngre gav jag ofta efter för känslan av att jag borde. Numera har jag lättare för att notera känslan av att jag borde och kan betrakta den utan att låta den styra mig. Jag övar på att göra de val som jag mår och fungerar bäst av. Ibland lyckas jag riktigt bra och andra gånger… ja… då har jag en enorm utvecklingspotential 🙂

Känner du igen dig? Kommentera gärna här nedan!

Ha de bäst
Leif

Artikel skriven av: Leif Grytenius
Leif är vår vd och han är högkänslig. Kanske är det därför han blev intresserad av personlig utveckling och tog examen i beteendevetenskap. Leif har verkligen försökt passa in och har samlat på sig erfarenhet från 27 yrken.

Leif brukar säga: ”Mitt uppdrag är att hjälpa människor att tro på sig själva, när de gör det skapar de sina egna mirakler.”

Om HSP

HSP är en stor tillgång. Öka din kunskap om högkänslighet.

Högkänslig?

Gör Elaine Arons HSP Test och få svar direkt i mobilen om du eller ditt barn är högkänsligt.

Fler artiklar om högkänslighet

Högkänsliga njuter mer av livet

Högkänsliga njuter mer av livet

Att högkänsliga njuter mer av livet blev så tydligt första gången nyårsafton 2021. Du skulle ha sett minerna när jag avlade mina nyårslöften.

läs mer

Dela med dig till dina vänner

Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!