LinkedIn
Mari Frigell

Mari Frigell

Vi har fått några helt underbara rader från Mari Frigell. Hon delar frikostigt med sig av sina erfarenheter av att vara högkänslig. Mari skriver:

Det finns så mycket jag skulle kunna skriva om framförallt efter ditt senaste blogginlägg. Känner så väl igen mig i allt du skriver o det blir så tydligt också.

Ska försöka vara kortfattad. Och bara dyka ner i något av all härlig erfarenhet jag har. För så ser jag det idag. Jag har en sargad själ med en högkänslig o ångestfylld kropp full av livslust o glädje 🙂 Är tacksam idag för livets törnar o jag har äntligen slutat att döma mig själv. Även om det då o då dyker upp små kraxande kråkor inom mig, så gör dom mig inte alls lika illa längre.

Tack vare min högkänslighet har jag haft lätt för att känna mig in i andra människors situation o samtidigt i min egen. Det har gjort att jag förstått att jag kan lära mig att hantera tex stress på ett annat sätt. Även ångest. På ett djupare plan. När t.ex en vän eller arbetskamrat berättat hur hon gör o inte gör, har jag lätt kunnat ta till mig det som passat för mig o ändra mitt ”negativa” – stressbeteende o de negativa tankarna. Har haft lätt för att ta till mig terapi o att se saker från olika synvinklar.

Och att känna av positiv och negativ energi hos andra 🙂 idag vet jag att jag inte behöver umgås med människor som sprider negativa energier. Hellre är jag med mig själv i skogen o fyller mig med energi o frisk luft!

Det där med att njuta i livet 😉 Kan njuta in i min själ av en strimma ljus, doften av kaffe eller att få titta på en söt hund eller babys. Det tror jag nog att många kan. Men jag har hört otalet gånger att nu ”överdriver du väl ändå” … 😉

En annan positiv sida, är att jag många gånger fått höra att jag fått med lite blygare människor i samtal o i arbetsuppgifter. Det är som att jag förstår vad dom behöver för att känna sig lite tryggare. Då kan jag liksom skoja till det lite o gärna bjuda på mig själv. Visst kan det bli uttröttande o slitsamt. Men idag vet jag hur jag ska hantera det.

Detta har jag med mig när jag nu håller på att söka jobb 🙂 🙂

Passar det så kommer jag att berätta om några av dessa förmågor i intervjuerna 🙂

Varmt tack

Tack Mari för din helt underbara text! Känner du igen dig? Kommentera gärna här nedan.

Ha de bäst
Leif Grytenius

Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!