Det är en fröjd att vara sensitivt begåvad

Det är en fröjd att vara sensitivt begåvad

av | maj 27, 2016 | HSP – Högkänslig | 5 Kommentarer

Att sätta näsan i en bukett liljekonvaljer får det att gå runt i huvudet. Festen som doftcellerna dukar upp får nobelfesten att framstå som en tråkig tillställning. Det är en fröjd att vara sensitivt begåvad.

Ibland är jag grymt trött på att vara sensitivt begåvad och ibland är jag helt enormt tacksam. Extra tacksam brukar jag vara på våren i allmänhet och under maj månad i synnerhet. Jo, jag fyller år i maj fast det är inte det jag tänker på. Det jag tänker på, och njuter av, är vårens alla dofter som fullkomligen exploderar i maj. Extra skönt är att doften, eller kanske snarare odören av hundskiten som kommer fram när snön smälter, den har klingat av. I maj kan jag njuta i fulla drag.

Vilka dofter gillar du bäst på våren?

Ha de bäst
Leif Grytenius

Blir du också

trött av alla intryck?

Du kan få hjälp med

För att må bra som högkänslig

Mejl med insikter, glädje och framtidshopp för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!