LinkedIn
Det är en fröjd att vara sensitivt begåvad

Det är en fröjd att vara sensitivt begåvad

av | maj 27, 2016 | HSP – Högkänslig | 5 Kommentarer

Att sätta näsan i en bukett liljekonvaljer får det att gå runt i huvudet. Festen som doftcellerna dukar upp får nobelfesten att framstå som en tråkig tillställning. Det är en fröjd att vara sensitivt begåvad.

Ibland är jag grymt trött på att vara sensitivt begåvad och ibland är jag helt enormt tacksam. Extra tacksam brukar jag vara på våren i allmänhet och under maj månad i synnerhet. Jo, jag fyller år i maj fast det är inte det jag tänker på. Det jag tänker på, och njuter av, är vårens alla dofter som fullkomligen exploderar i maj. Extra skönt är att doften, eller kanske snarare odören av hundskiten som kommer fram när snön smälter, den har klingat av. I maj kan jag njuta i fulla drag.

Vilka dofter gillar du bäst på våren?

Ha de bäst
Leif Grytenius

Fler artiklar om högkänslighet

Högkänsliga njuter mer av livet

Högkänsliga njuter mer av livet

Att högkänsliga njuter mer av livet blev så tydligt första gången nyårsafton 2021. Du skulle ha sett minerna när jag avlade mina nyårslöften.

läs mer
Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!