LinkedIn
Det känns som att skon är full av grus

Det känns som att skon är full av grus

av | feb 12, 2016 | HSP – Högkänslig | 9 Kommentarer

En del verkar kunna ha skon full av grus utan att reagera. Jag är inte en av dem. Det räcker med en pytteliten sten, så liten att den nästan inte syns, för att den ska irritera mig så jag bara måste få ut den.

Att känna av grus i skorna kan vara ett tecken på högkänslighet. Och ska jag vara helt ärlig så är det här ett av de tillfällen jag tycker det suger att vara högkänslig. Det är nästan som en förbannelse. Vid dessa tillfällen är det inte lätt att njuta av min sensitiva begåvning.

Sensitiv begåvning, det låter ganska schysst. Lite sådär extra bra. För det mesta tycker jag det är extra bra att vara högkänslig. Jag är tacksam för mina förmågor. Fast INTE när jag har fått ett gruskorn i skon.

Hur reagerar du på grus i skorna?

Ha de bäst
Leif Grytenius

Fler artiklar om högkänslighet

Högkänsliga njuter mer av livet

Högkänsliga njuter mer av livet

Att högkänsliga njuter mer av livet blev så tydligt första gången nyårsafton 2021. Du skulle ha sett minerna när jag avlade mina nyårslöften.

läs mer
Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!