Det känns som att skon är full av grus

Det känns som att skon är full av grus

av | feb 12, 2016 | HSP – Högkänslig | 9 Kommentarer

En del verkar kunna ha skon full av grus utan att reagera. Jag är inte en av dem. Det räcker med en pytteliten sten, så liten att den nästan inte syns, för att den ska irritera mig så jag bara måste få ut den.

Att känna av grus i skorna kan vara ett tecken på högkänslighet. Och ska jag vara helt ärlig så är det här ett av de tillfällen jag tycker det suger att vara högkänslig. Det är nästan som en förbannelse. Vid dessa tillfällen är det inte lätt att njuta av min sensitiva begåvning.

Sensitiv begåvning, det låter ganska schysst. Lite sådär extra bra. För det mesta tycker jag det är extra bra att vara högkänslig. Jag är tacksam för mina förmågor. Fast INTE när jag har fått ett gruskorn i skon.

Hur reagerar du på grus i skorna?

Ha de bäst
Leif Grytenius

Fler artiklar om HSP

Jag är så otålig

Jag är så otålig

Det senaste året har varit en tid av stress och oro. En sak som slår mig är att jag är så otålig. Jag vill att allt ska vara löst på en gång helst igår.

läs mer
Två floskler besannas

Två floskler besannas

Du har säkert hör dem båda förut. Gilla läget och väx där du. På ett oväntat sätt kan jag konstatera. Två floskler besannas.

läs mer

För att må bra som högkänslig

Mejl med insikter, glädje och framtidshopp för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!