LinkedIn

image

Snabbare än jag kunnat ana fick jag en chans att öva på att välja det som ger mig mest glädje…

Tåget jag skulle ta från Härnösand var inställt och ersattes med buss. En buss som var cirka 45 minuter sen. Det behövdes inga större kunskaper i matematik för att räkan ut att tåget som jag skulle ta från Sundsvall till Gävle skulle gå utan mig.

Först våndades jag och rycktes med i den frustration som mina medresenärer visade.

Efter en stund slog det mig att det är meningslöst att protestera mot hur det är. Det förändrar inte läget.

Funderade lite över de val jag hade.

  • Ta en taxi
  • Sitta kvar och vara förbannad
  • Sitta kvar och vara glad

Tack och lov valde jag det sistnämnda.

Jag önskade att turen skulle vara på min sida när jag kom till Sundsvall. Det var den. Jag fick vänta tio minuter. Nu sitter jag på tåget mot Gävle och beräknas anlända 18.58, endast 48 minuter senare än ursprungsplanen.

Nu är jag tacksam för att det löste sig så bra 🙂

Vad är du tacksam för just nu?

Ha de bäst
Leif

Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!