LinkedIn

Du betyder mer än du anar

Pling! Ett mess från min fru. Det är en bild på ett blått paket, med mitt namn på. Etiketten är skrivit för hand.

På baksidan av paketet finns det plats för att skriva avsändare. Där står det ”Grogarn”. Jag kliar mig i huvudet och undrar vad det kan vara.

Försiktigt öppnar jag paketet. I paketet ligger en bok. En bok?

Den gåshudade vinterbadaren av Åsa Grogarn Sol

Den gåshudade vinterbadaren av Åsa Grogarn Sol

Den här har väl inte jag beställt. Men, så slår det mig. Jag fick ju ett mejl för en tid sedan.

Jag letar reda på mejlet. Jodå, det är Grogarn som har skrivit. Närmare bestämt Åsa Grogarn Sol. Sol, vilket härligt namn i höstrusket.

Upz, nu for jag visst iväg lite. Åter till ordningen. Mejlet från Åsa berättade att hon skrivit en bok, Den gåshudade vinterbadaren. I ett av bokens kapitel skulle det finnas en hänvisning till Att vara högkänslig är som att åka dragster, en text jag skrev i juni 2015.

Nu sitter jag här med en bok som har kommit till mig tack vare ett flera år gammalt blogginlägg. Att det här skulle ske kunde jag inte ens i min vildaste fantasi föreställa mig.

Jag tror du fattar min poäng. Gör jag avtryck som påverkan någon annan så gör även du det. Så märkvärdig är jag inte, jo det tycke ju min mamma förstås fast du vet ju hur mammor är.

Åter till ordningen. Ta en stund och fundera lite. Vem du kan tänkas ha varit betydelsefull för idag? Hörru! Betydelsefull sa jag! Inte betydelselös. Åter till ordningen var det. Så, vem du kan tänkas ha varit betydelsefull för idag?

Be Sensitive and Proud
Leif

Ps. Du som funderar på om du är högkänslig kan göra HSP Test.

21 sep 2020

Artikel skriven av: Leif Grytenius
Han brukar säga: ”Mitt uppdrag är att hjälpa människor att tro på sig själva, när de gör det skapar de sina egna mirakler.”

Fler artiklar om högkänslighet

Högkänsliga njuter mer av livet

Högkänsliga njuter mer av livet

Att högkänsliga njuter mer av livet blev så tydligt första gången nyårsafton 2021. Du skulle ha sett minerna när jag avlade mina nyårslöften.

läs mer
Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!