LinkedIn

Morgondagens Gud

Gårdagens Gud, som jag fick höra talas om på religionstimmarna i skolan, var en filur som styrde och ställde. Det sades att jag hade en fri vilja men Gud nåde mig om jag gjorde fel…

Det där fick jag aldrig riktigt ihop. Hur kan jag ha en fri vilja och göra fel?

Om jag verkligen har en fri vilja kan jag inte göra fel. Jag kan bara göra på mitt sätt och få feedback. Antingen så fungerar det eller så gör det inte det. Om det fungerar eller inte beror på vad det är jag vill åstadkomma.

Nu känns det som att jag hittat hem. I boken Morgondagens Gud av Neale Donald Walsch känner jag mig hemma. Jag har fria val och kan inte göra rätt eller fel. Det finns inget helvete som väntar om jag gör fel.

Vad är Gud för dig?

Ha de bäst
Leif

Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!