LinkedIn

Energiutmaning för högkänslig entreprenör

Att ha utmaningar med sin energi är vanligt hos högkänsliga. Extra utmanande kan det vara för högkänsliga entreprenörer som behöver sälja för att överleva.

Att ha utmaningar med sin energi är vanligt hos högkänsliga. Extra utmanande kan det vara för högkänsliga entreprenörer som behöver sälja för att överleva.

Det dunsade till på mitt bröst och jag vaknade med ett ryck. Yrvaket undrade jag vad det var som hände.

Innan jag lyckas få upp ögonen hör jag: ”Mjauuu”. ”God morgon Malva!” svarar jag.

Hon tycker tydligen husse har sovit klart och vill bli serverad frukost.

Malva får sin frukost och jag får min stund i badrummet.

En halvtimma senare cyklar jag ner till DoSpace för att vara med på frukostmöte med Företagarna. Ett möte mellan näringsminister Ibrahim Baylan och Företagarnas vd Günther Mårder.

Efter frukosten springer jag på en gammal vän som heter Ulrika. Hon berättar glatt det är hennes andra dag på DoSpace. Ulrika är också högkänslig och jag undrar vad det är som gör att hon bestämde sig för att vara just hos DoSpace.

”De har en miljö jag gillar. Det är en skön blandning av frilansare, start-ups och företagare. Du hyr din arbetsplats eller kontor allt efter behov. Fast det jag gillar bäst är den härliga energin.”

Såklart jag blir inspirerad av Ulrikas ord. Som högkänslig entreprenör har jag också utmaningar med att hålla energin uppe.

Jag letar reda på Elin som är Site Manager. Elin har en härlig energi. Hon hälsar genom att ge mig en varm kram. Vi fyller i det som behöver fixas för att jag också ska kunna vara i denna miljö som hjälper mig att hålla min energi uppe. Från och med nu hittar du mig hos DoSpace i Gävle.

Du som också har utmaningar med din energi och tycker det är jobbigt att sälja. Du kan få hjälp med din energi och du kommer även att skapa tjänster som dina kunder efterfrågar. Du lär dig att sälja med hjärtat så vi kallar kursen helt enkelt för HjärtSälj. Kursen HjärtSälj är på DoSpace i Gävle 19-20 oktober.

Du som har utmaningar med din energi och vill få balans i livet. Du kan få hjälp av onlinekursen HSP Power.

Hoppas du får en energigivande dag

Be Sensitive and Proud
Leif

Ps. Du som funderar på om du är högkänslig kan göra HSP Test.

Artikel skriven av: Leif Grytenius
Han brukar säga: ”När du verkligen tror på dig själv skapar du dina egna mirakler.”

Fler artiklar om högkänslighet

Högkänsliga njuter mer av livet

Högkänsliga njuter mer av livet

Att högkänsliga njuter mer av livet blev så tydligt första gången nyårsafton 2021. Du skulle ha sett minerna när jag avlade mina nyårslöften.

läs mer
Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!