LinkedIn

fyrverkeri

Kul att summera nyårslöftena som jag gav mig inför 2013.

 • Gå barfota i gräset oftare – Check
 • Kyssa vackrare kvinnor – Check… jag har blivit kär under året <3
 • Pressa apelsiner till frukost fler gånger – Check
 • Åka pulka oftare – Nope det har jag inte gjort… noterar att detta löfte gjorde jag för att min dotter skulle få roligare… hon har växt ur pulkaåldern… värt att notera inför nästa år… ge löften som betyder något för mig… kanske något i stil med… göra roligare saker med barnen…
 • Äta mera mjukglass – Check
 • Bada mera – Tveksamt… var nog lika som föregående år…
 • Spendera mera tid med barnen – Njae… det här är en samvetsfråga… det har nog inte varit mera tid… jag har varit mera närvarande i våra möten… så om jag räknar minuter blir det nog nej fast om jag räknar tid som jag varit närvarande blir det ja… det känns bättre att se det på det senare sättet så då gör jag det 🙂
 • Besöka fler berikande platser – Check
 • Köra snabbare bilar – Finns kvar…
 • Äta fler trerättersmiddagar – Check
 • Ge fler komplimanger – Check
 • Öppna fler dörrar – Check
 • Skratta oftare – Check
 • Ta emot större gåvor – Check… det här var årets största utmaning… jag har kommit på mig själv flera gånger att jag har protesterat när jag fått större gåvor… har känt att jag inte varit värdig… att jag borde… än det ena… än det andra… nu ler jag åt mina protester och njuter av att jag trots allt lät mig ta emot större gåvor 🙂
 • Ta mig själv på mindre allvar – Check… jo jag ler faktiskt betydligt oftare åt mig själv och mina tillkortakommanden…
 • Njuta av soluppgången oftare – Check… och den har dessutom fotograferats för första gången vilket har gett enorm mersmak…

Nu funderar jag på vad jag ska lova mig själv inför 2014.

Vad har du för löften till dig inför 2014?

Ha de bäst
Leif

Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!