LinkedIn
Född sensitiv ger livet som HSP ny och spännande dimension

Född sensitiv ger livet som HSP ny och spännande dimension

av | 25 feb 2018 | Boktips | 0 Kommentarer

Personliga berättelser av norska prinsessan Märtha Louise och skeppsmekaniker Elisabeth Nordeng om livet som sensitiv. Det här är den bok om HSP som berört mig mest. Jag har både skrattat och gråtit. Deras personliga berättelser är lätta att känna igen sig i. De delar med sig av sin vardag. Det berör mig på djupet.

I Född sensitiv får vi följa författarna på deras resa genom livet. Vi får kika in i barnkammaren. Ta del av ungdomens våndor. Höra om deras öden och äventyr som vuxna. Hur de har fått kämpa för sin integritet och deras vedermödor för att få livet att fungera som högkänslig. För en prinsessa i rampljuset som dessutom gick ut med att hon är andligt intresserad blev tillvaron lite extra utmanande.

Vi får följa författarnas möten med världens främsta forskare inom ämnet högkänslighet. De möter bland andra Elaine Aron och Ted Zeff.

Boken avslutas med aktiviteter och övningar för oss högkänsliga. Allt ifrån tips på morgonrutiner till övningar i att sätta gränser.

Boken Född sensitiv av Prinsessan Märtha Louise och Elisabeth Nordeng är utgiven av Egia förlag.

Du som vill ha fler boktips finner dem på bloggen i kategorin Boktips.

Jag blev djupt berörd av Född sensitiv.

Vad berör dig djupt? Kommentera gärna här nedan!

Ha de bäst
Leif

 

Av Leif Grytenius
Leif är vår vd och han är högkänslig. Kanske är det därför han blev intresserad av personlig utveckling och tog examen i beteendevetenskap. Leif har verkligen försökt passa in och har samlat på sig erfarenhet från 27 yrken.

Leif brukar säga: ”Mitt uppdrag är att hjälpa människor att tro på sig själva, när de gör det skapar de sina egna mirakler.”

Fler artiklar om högkänslighet

Högkänsliga njuter mer av livet

Högkänsliga njuter mer av livet

Att högkänsliga njuter mer av livet blev så tydligt första gången nyårsafton 2021. Du skulle ha sett minerna när jag avlade mina nyårslöften.

läs mer
Dela med dig till dina vänner
Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!