Född sensitiv ger livet som HSP ny och spännande dimension

Född sensitiv ger livet som HSP ny och spännande dimension

av | 25 feb 2018 | Boktips | 0 Kommentarer

Personliga berättelser av norska prinsessan Märtha Louise och skeppsmekaniker Elisabeth Nordeng om livet som sensitiv. Det här är den bok om HSP som berört mig mest. Jag har både skrattat och gråtit. Deras personliga berättelser är lätta att känna igen sig i. De delar med sig av sin vardag. Det berör mig på djupet.

I Född sensitiv får vi följa författarna på deras resa genom livet. Vi får kika in i barnkammaren. Ta del av ungdomens våndor. Höra om deras öden och äventyr som vuxna. Hur de har fått kämpa för sin integritet och deras vedermödor för att få livet att fungera som högkänslig. För en prinsessa i rampljuset som dessutom gick ut med att hon är andligt intresserad blev tillvaron lite extra utmanande.

Vi får följa författarnas möten med världens främsta forskare inom ämnet högkänslighet. De möter bland andra Elaine Aron och Ted Zeff.

Boken avslutas med aktiviteter och övningar för oss högkänsliga. Allt ifrån tips på morgonrutiner till övningar i att sätta gränser.

Boken Född sensitiv av Prinsessan Märtha Louise och Elisabeth Nordeng är utgiven av Egia förlag.

Du som vill ha fler boktips finner dem på bloggen i kategorin Boktips.

Jag blev djupt berörd av Född sensitiv.

Vad berör dig djupt? Kommentera gärna här nedan!

Ha de bäst
Leif

 

Av Leif Grytenius
Leif är vår vd och han är högkänslig. Kanske är det därför han blev intresserad av personlig utveckling och tog examen i beteendevetenskap. Leif har verkligen försökt passa in och har samlat på sig erfarenhet från 27 yrken.

Leif brukar säga: ”Mitt uppdrag är att hjälpa människor att tro på sig själva, när de gör det skapar de sina egna mirakler.”

Om HSP

HSP är en stor tillgång. Öka din kunskap om högkänslighet.

Högkänslig?

Gör Elaine Arons HSP Test och få svar direkt i mobilen om du eller ditt barn är högkänsligt.

Blir du trött av många intryck?

Lär dig att hantera utmaningarna och finn styrkorna med att vara högkänslig.

Dela med dig till dina vänner