LinkedIn
Från överkänslig och fel till högkänslig och stolt - Leif Grytenius föreläser

Från överkänslig och fel till högkänslig och stolt – Leif Grytenius föreläser

Det är väl lika bra att erkänna… det känns pirrigt inför min första föreläsning om högkänslighet…

Premiären blir på Tankens dag den 7 februari på Elite Grand Hotel i Gävle. Riktigt passande kan jag tycka för det vackra hotellet var under många år något ganska så oansenligt och nu skiner det i vårvinterns värmande sol. Finns en del paralleller där till H. C. Andersens berömda saga om den fula ankungen som sedan visar sig vara en ståtlig och vacker svan. Min egen resa från en ful ankunge till en vacker svan kommer du att få ta del av under eftermiddagen.

På förmiddagen har jag en kort introduktion till ämnet högkänslighet. Jag kommer att vara i gott sällskap, det är tre till väl kunniga föreläsare som bland annat kommer att prata om hur våra tankar påverkar vår kropp och hur elitidrottarna använder sig av tankens kraft för att bli vinnare i sina liv. Jag är fullt nöjd om jag blir vinnare i mitt liv.

På eftermiddagen är det fyra längre föreläsningar att välja bland och då kostar det en slant att vara med. Pengarna går till föreningen Tankens dag vars syfte är att Öka medvetandet om hur våra tankar påverkar våra liv.

Min föreläsning presenteras så här:

Från överkänslig och fel till högkänslig och stolt

Om H. C. Andersen var högkänslig eller inte låter vi vara osagt. Däremot undersöker vi hur högkänsliga kan förvandlas från Den fula ankungen till en stolt och vacker svan.

Kanske du lämnar föreläsningen med nya insikter som gör att du breder ut dina vingar och flyger ut över världen. Med vilken känsla skulle du vilja lämna föreläsningen?

Föreläsare
Leif Grytenius
Leif har examen i beteendevetenskap och är certifierad coach. Under 2014 kom han ut ur högkänslighetsgarderoben. Nu är han en av eldsjälarna bakom Mirakelsmedjan – Gör de högkänsligas röst legitim.

Det är med något av skräckblandad förtjusning över det hela. Känns pirrigt samtidigt som jag är förväntansfull. Lite som ett barn på julafton.

Vad skulle du må bra av att höra på en föreläsning? Kommentera gärna här nedan!

Varmt välkommen till Gävle och ha de bäst
Leif Grytenius

Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!