Högkänslig man berättar om problem med gränssättning

Högkänslig man berättar om problem med gränssättning

En högkänslig man, Tommy Elofsson, berättar om sina problem med gränssättning och hur mental träning har hjälpt honom. På köpet fick han bättre självbild.

Som högkänslig är det lätt att låta sig dras med i olika saker som vi kanske egentligen inte vill. Tommy berättar öppenhjärtigt om sina utmaningar och hur han har lyckats vända det hela till något positivt. Fast han erkänner villigt att han har fått jobba med det.

Det fina med den mentala träning Tommy pratar om är du kan göra den när du vill och var du vill. Träningen bygger på svensk forskning. Lars-Eric Uneståhl började forska redan på sextiotalet och hjälpte till en början främst världseliten inom idrotten att lyckas hantera de utmaningar som låg mellan dem och de mål de hade.

Nu kan du som högkänslig få njuta av frukterna av Lars-Erics forskning. Mycket vanligt är att vi som är HSP har problem med att vi blir trötta av alla intryck och att vi längtar efter balans i livet. Det är något som den mentala träningen kan hjälpa dig med. Vi har speciellt utvecklade träningsprogram som hjälper oss HSP:are.

Be Sensitive and Proud
Leif
Ps. Du som funderar på om du eller ditt barn är högkänsligt kan göra HSP Test.

Artikel skriven av: Leif Grytenius Leif är vår vd och han är högkänslig. Kanske är det därför han blev intresserad av personlig utveckling och tog examen i beteendevetenskap.

Leif brukar säga: ”Mitt uppdrag är att hjälpa människor att tro på sig själva, när de gör det skapar de sina egna mirakler.”

8 februari 2019

Blir du också

trött av alla intryck?

Du kan få hjälp med

För att må bra som högkänslig

Mejl med insikter, glädje och framtidshopp för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!