Högkänslig och slut av alla nya intryck

Högkänslig och slut av alla nya intryck

av | maj 28, 2017 | HSP – Högkänslig | 16 Kommentarer

Efter tre intensiva dagar fullmatade med nya intryck är jag slut. Tänkte skriva något bra i artikelserien om att vara högkänslig. Det funkar inte, inspirationen tryter. Det mentala batteriet är slut och behöver laddas.

Det har varit helt fantastiska dagar. Fulla med skratt, glädje och vackra naturupplevelser.

I fredags cyklade vi MTB i Högbo. Två varv på en enklare blå bana. Lunchpaus vid sjön. Avslutade med ett varv på en röd bana, den var lite klurigare.

Lördagen ägnades åt besök på Leksands Medeltidsmarknad. Där fanns allt från gycklare till tornerspel.

Idag har vi ridit i skogarna runt Rättvik. Ridturen arrangeres av Silverhill Stable. Fantastiskt både väder och värdskap.

Nu på kvällen tänkte jag skriva en fin artikel i den serie jag håller på med om HSP – Högkänslighet, fast det funkar inte. Att sätta ihop nya tankar och idéer går bara inte. Den här texten skriver sig själv för den bara berättar om hur det är just nu.

Något fyndigt om katten på bilden hade jag tänkt få till. Det får bli en annan gång. Eller kanske du har en fyndig kommentar på katten?

Dags att ladda batterierna. Vård av Leif eller Me time som min dotter brukar säga.

Hur reagerar du på många nya intryck? Kommentera gärna här nedan.

Ha de bäst
Leif Grytenius

Ps. Funderar du på om du också är högkänslig? Gör HSP Test.

Fler artiklar om HSP

Jag är så otålig

Jag är så otålig

Det senaste året har varit en tid av stress och oro. En sak som slår mig är att jag är så otålig. Jag vill att allt ska vara löst på en gång helst igår.

läs mer
Två floskler besannas

Två floskler besannas

Du har säkert hör dem båda förut. Gilla läget och väx där du. På ett oväntat sätt kan jag konstatera. Två floskler besannas.

läs mer

Dela med dig till dina vänner

För att må bra som högkänslig

Mejl med insikter, glädje och framtidshopp för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!