Högkänslig pappa är stolt och lite rädd

Högkänslig pappa är stolt och lite rädd

av | jun 10, 2017 | HSP – Högkänslig | 6 Kommentarer

Idag ska vi fira. Jag har blivit pappa. Denna gång till en bok. Det är en bok om högkänsliga barn. Jag är både stolt och rädd, samtidigt. Stolt för att ett och halvt års arbete är klart. Rädd för att bli bedömd.

Bokens manus är nu sänt på den första rundan korrekturläsning och feedbackrunda.

Bara att erkänna. Det är läskigt att släppa manuset ifrån sig. Det var bekvämare när det låg bara i min dator men om boken ska kunna hjälpa de högkänsliga barnen behöver boken släppas fri från sin fångenskap i min dator.

När jag släpper boken fri kommer andra att ha åsikter om det jag gjort. Det känns både hoppfullt och rejält obehagligt. Tusan vad rädd jag är för att bli totalsågad.

Nåväl, viljan att hjälpa barnen är större än min rädsla så boken släpper jag nu ifrån mig för att låta processen ha sin gång. Just nu korrekurläser min sambo. När jag har justerat efter hennes feedback är nästa steg att sända manuset till de förlag jag haft kontakt med under skrivandets gång.

Det finns cirka 1,5 miljarder högkänsliga i världen. Undra hur många av dessa som är barn, vad tror du? Ju fler av dessa barn vi kan hjälpa, dess bättre.

Som högkänslig perfektionist så är det en utmaning att släppa saker ifrån sig men ska boken kunna hjälpa barnen måste jag släppa taget.

Vad skulle du behöva släppa taget om? Kommentera gärna här nedan.

Ha de bäst
Leif Grytenius

Vad tycker du om artikeln?

Ge oss din feedback genom att trycka på stjärnorna. Kommentera kan du göra längre ner.[gdrts_stars_rating_auto]

Blir du också

trött av alla intryck?

Du kan få hjälp med

Dela med dig till dina vänner

För att må bra som högkänslig

Mejl med insikter, glädje och framtidshopp för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!