Högkänsliga är bra barometrar

Högkänsliga är bra barometrar

av | jun 4, 2015 | HSP – Högkänslig | 0 Kommentarer

En barometer kan vara bra för att förutspå vädret men har du koll på hur du kan förutspå utvecklingen genom att kolla in de högkänsliga och se dem som barometrar?

Barometern är ett mycket känsligt instrument som mäter lufttrycket. När du har lärt dig att läsa av barometern och att tolka resultaten kan du använda den informationen för att förutspå vädrets utveckling.

Högkänsliga är också mycket känsliga instrument. När du lär dig att läsa av högkänsliga och att tolka resultaten kan du använda den informationen för att förutspå utvecklingen i organisationen långt före det ses i bokföring och resultatrapporter.

Lågtryck

Högkänsliga är de första som uppvisar tecken på att inte må bra i miljön. De är de första som får utmattningssyndrom och blir utbrända.

Högkänsliga är de första som lämnar skeppet när de ser att det är på väg att sjunka. De ser detta långt före alla andra och drar så fort de får chansen.

Ostadigt

Du märker det på att attityden hos högkänsliga är tveksam. Många farhågor och funderingar.

De högkänsliga är inte på väg att dra men de går heller inte runt och visslar.

Högtryck

När organisationen är på rätt spår så märks det också på de högkänsliga. De är de som njuter mest av att det går bra.

Du ser det i deras ansikten, du hör det på deras glada tal och kanske du till och med kan känna stämningen. Det kan i vart fall alla högkänsliga göra.

Barometer

Hur bra är du på att använde de högkänsliga som barometrar?

Ha de bäst
Leif Grytenius

Blir du också

trött av alla intryck?

Du kan få hjälp med

För att må bra som högkänslig

Mejl med insikter, glädje och framtidshopp för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!