Högkänsliga barn boktips Modiga Morris

Högkänsliga barn boktips Modiga Morris

av | 11 jul 2018 | Boktips, Högkänsliga Barn | 0 Kommentarer

Funderar på hur du ska kunna hjälpa ditt högkänsliga barn? Då kan boken Modiga Morris vara något för dig. Boken är skriven av Carl-Johan Forssén Ehrlin.

Carl-Johan har tidigare skrivit flera böcker bland annat Kaninen som så gärna ville sova som har sålts i över 2,5 miljoner exemplar och är översatt till 46 språk.

Boken Modiga Morris handlar om en liten kille och en vanlig vecka i hans liv. En vecka där det händer utmanande saker som får hans känslor att göra sig tillkänna. Morris får hjälp av de runt honom för att hantera sina känslor och utmaningar.

En varm och fin bok av en varm och fin författare.

Vad har du för tankar och funderingar om högkänsliga barn? Kommentera gärna här nedan!

Be Sensitive and Proud
Leif

Artikel skriven av: Leif Grytenius
Leif är vår vd och han är högkänslig. Kanske är det därför han blev intresserad av personlig utveckling och tog examen i beteendevetenskap.

Leif brukar säga: ”Mitt uppdrag är att hjälpa människor att tro på sig själva, när de gör det skapar de sina egna mirakler.”

Fler artiklar om HSP

Jag är så otålig

Jag är så otålig

Det senaste året har varit en tid av stress och oro. En sak som slår mig är att jag är så otålig. Jag vill att allt ska vara löst på en gång helst igår.

läs mer

För att må bra som högkänslig

Mejl med insikter, glädje och framtidshopp för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!