Högkänsliga barn kännetecken #2 av 23

Högkänsliga barn kännetecken #2 av 23

av | nov 2, 2015 | Högkänsliga Barn | 0 Kommentarer

Tecken  #2 av 23 på högkänsliga barn är om kläder som skaver.

Klagar barnet över att kläder skaver, sömmar i sockor som är besvärliga eller märklappar som skaver och kliar? I så fall kan barnet vara högkänsligt.

Som barn hade jag själv stora bekymmer med såväl kläder som kliade och märklappar som skavde. Min mamma fick klippa bort märklapparna fast ibland blev det då än värre. Det blev kvar en kant som var ännu vassare och ännu hemskare. Jag har även noterat att detta gått i arv till min dotter. Fast hon brukar säga att det är lite pillimojsigt. Det dröjde flera år innan jag såg sambandet och förstod vad hon menade när hon sa att det är pillimojsigt. Nu är jag så tacksam för att jag har knäckt koden 🙂

Vad säger barnen runt dig om kläder och märklappar?

Ha de bäst
Leif Grytenius

Länk till artikel #1 om högkänsliga barn.

Blir du också

trött av alla intryck?

Du kan få hjälp med

För att må bra som högkänslig

Mejl med insikter, glädje och framtidshopp för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!