LinkedIn
Högkänsliga barn kännetecken #2 av 23

Högkänsliga barn kännetecken #2 av 23

av | nov 2, 2015 | Högkänsliga Barn | 0 Kommentarer

Tecken  #2 av 23 på högkänsliga barn är om kläder som skaver.

Klagar barnet över att kläder skaver, sömmar i sockor som är besvärliga eller märklappar som skaver och kliar? I så fall kan barnet vara högkänsligt.

Som barn hade jag själv stora bekymmer med såväl kläder som kliade och märklappar som skavde. Min mamma fick klippa bort märklapparna fast ibland blev det då än värre. Det blev kvar en kant som var ännu vassare och ännu hemskare. Jag har även noterat att detta gått i arv till min dotter. Fast hon brukar säga att det är lite pillimojsigt. Det dröjde flera år innan jag såg sambandet och förstod vad hon menade när hon sa att det är pillimojsigt. Nu är jag så tacksam för att jag har knäckt koden 🙂

Vad säger barnen runt dig om kläder och märklappar?

Ha de bäst
Leif Grytenius

Länk till artikel #1 om högkänsliga barn.

Fler artiklar om högkänslighet

Högkänsliga njuter mer av livet

Högkänsliga njuter mer av livet

Att högkänsliga njuter mer av livet blev så tydligt första gången nyårsafton 2021. Du skulle ha sett minerna när jag avlade mina nyårslöften.

läs mer
Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!