Högkänsliga barn och HSP

Nedan finner du över trettio artiklar om högkänsliga barn och HSP. En del om forskningens förklaringar och andra med tips till föräldrar och barn.

Lättläst för dig med högkänsliga barn

Lättläst för dig med högkänsliga barn

Nu finns det hjälp för dig som har högkänsliga barn som ställer tusen frågor och klagar på märklappar som kliar. Anna Bjärkvik har skrivit en bok till dig. Boken ”En känsla av mig” är något så ovanligt som en bok om mindfulness för barn. Boken låter ditt barn gå på upptäcktsfärd i kroppen och skapar inre lugn.

läs mer
Aftonbladet uppmärksammar högkänsliga barn

Aftonbladet uppmärksammar högkänsliga barn

Högkänsliga barn uppmärksammas av Aftonbladet i några artiklar. I en intervjuas jag i egenskap av pappa till högkänsliga barn. I en annan intervjuas psykoterapeuten Lisa Pousette. Artiklarna ger en bred kunskap.

läs mer
Högkänsliga barn lägger märke till småsaker

Högkänsliga barn lägger märke till småsaker

Spelar du Memory med ett högkänsligt barn får du garanterat stryk. De är mästare på att lägga märke till småsaker. Det kan vara allt från att någon liten sak har blivit flyttad på till att grannen har ny frisyr.

läs mer

Mer energi & bättre självkänsla

Är du högkänslig och längtar efter balans i livet? Skulle du vilja känna att du duger som du är? Nu kan du få hjälp genom att sätta eller lägga dig bekvämt tillrätta och bara lyssna.

För att må bra som högkänslig

Mejl med nyheter och tips för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!