LinkedIn
Högkänsliga HSP har fyra ess men vet inte om det

Högkänsliga HSP har fyra ess men vet inte om det

av | mar 23, 2017 | HSP – Högkänslig | 12 Kommentarer

En vanlig kortlek ger ledtrådar om högkänsligas unika förmågor. För att se dem behöver vi titta närmare på färgerna klöver, hjärter, ruter och spader. Det är som att sitta med fyra ess på hand utan att veta om det.

Klöver
Färgen klöver symboliseras av en treklöver. Treklöver är lätta för alla att finna ute i naturen. Lyckosymbolen fyrklöver hittas lättast av högkänsliga HSP. Hörgänsliga har en unik förmåga att lägga märke till subtila detaljer vilket hjälper dem att se det som de flesta andra missar.

Hjärter
Högkänsliga HSP har ett öppet hjärta. Vi har en unik förmåga att fånga upp känslostämningar. Vår empatiska förmåga hjälper oss i mötet med människor. Vi är inkännande och lyhörda. Högkänsliga är otroligt bra på att lyssna på människor.

Ruter
Symbolen för ruter är densamma som finns i flödesscheman för beslut. Det passar väldigt bra eftersom högkänsliga fattar kloka beslut. Vi analyserar och bearbetar all information djupt vilket resulterar i mycket väl genomtänkta beslut.

Spader
Vi får spader om vi inte tar hand om oss själva. Att lägga märkte till alla subtila detaljer, fånga upp känslostämningar och bearbeta dem djupt tar på krafterna. Det är lätt att bli överväldigad av alla intryck.

Nog tycker jag att det är värt att riskera spader ibland för att få glädjas av klöver, hjärter och ruter.

Vad väcker det här för tankar i dig? Kommentera gärna här nedan.

Ha de bäst
Leif Grytenius

Fler artiklar om högkänslighet

Högkänsliga njuter mer av livet

Högkänsliga njuter mer av livet

Att högkänsliga njuter mer av livet blev så tydligt första gången nyårsafton 2021. Du skulle ha sett minerna när jag avlade mina nyårslöften.

läs mer
Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!