LinkedIn
Högkänsliga kan bli vinnare genom att träna på att förlora

Högkänsliga kan bli vinnare genom att träna på att förlora

Pedagogen och mentala tränaren Igor Ardoris delar med sig av hur du kan bli en vinnare genom att träna på att förlora. Extra bra för oss högkänsliga. Igor känner väl till vad det innebär att vara högkänslig.

Sist jag träffade Igor sa han något som gjorde mig både stolt och rörd: ”Det du gör är så fint Leif. Det hjälper oss män att släppa ett ok som vi har släpat på så länge att de flesta av oss inte ens är medvetna om det.”

Se inslaget med Igor där Soraya testar – bli en vinnare genom att träna på att förlora på TV4 Play.

Nyfiken på att veta mera om Igors tankar och filosofi om att bli en vinnare genom att förlora? Kolla in vad vi har skrivit om hans bok Att lära sig förlora – Vägar till styrka i svåra situationer.

Till sommaren har du chansen att träffa Igor Ardoris och ett åttiotal andra föreläsare från över sextio länder på världskongressen i Mind Training. Kongressen är i Sverige, närmare bestämt Gävle den 12-16 juni 2019. Där får du lära dig mer om mental träning, mindfulness, coaching, hypnos, NLP & Acceptance and Commitment Therapy (ACT), asiatiska metoder samt Positive Psychology & Cognitive & Emotional Training (CET).

För dig som vill börja träna mentalt redan nu finns det kurser online som du går när du vill och var du vill.

Hur gör du för att bli bättre på att hantera livets utmaningar?

Be Sensitive and Proud
Leif

Ps. Du som funderar på om du är högkänslig kan göra HSP Test.

Artikel skriven av: Leif Grytenius
Leif är vår vd och han är högkänslig. Kanske är det därför han blev intresserad av personlig utveckling och tog examen i beteendevetenskap.

Leif brukar säga: ”Mitt uppdrag är att hjälpa människor att tro på sig själva, när de gör det skapar de sina egna mirakler.”

7 mars 2019

Fler artiklar om högkänslighet

Högkänsliga njuter mer av livet

Högkänsliga njuter mer av livet

Att högkänsliga njuter mer av livet blev så tydligt första gången nyårsafton 2021. Du skulle ha sett minerna när jag avlade mina nyårslöften.

läs mer
Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!