LinkedIn
Högkänsliga kan konsten att göra intryck

Högkänsliga kan konsten att göra intryck

av | feb 10, 2017 | Boktips | 2 Kommentarer

Vi blir alla bedömda hela tiden. Hur blir du bedömd? För att förstå det behöver du bli medveten om hur andra uppfattar dig. Vi högkänsliga är bra på att lägga märke till detaljer vilket ger oss ett rejält försprång.

Det finns ingen forskning som bevisar att högkänsliga har ett försprång när det gäller att bli bedömd på det sätt man önskar men håll med om att det är en otrolig fördel att ha förmågan att lägga märke till så många detaljer. Extra bra är vår förmåga att lägga märke till subtila detaljer det vill säga det som knappt är märkbart.

Utöver att lägga märke till en massa detaljer är vi högkänsliga bra på att bearbeta information djup och att analysera. Vi analyserar alla kommentarer vi från från andra, deras miner och kanske till och med dofterna från deras kroppar när de möter oss. Snacka om att vi har bra förutsänningar.

Boken av Angela Ahola handlar om att bedöma och bedömas. Den innehåller många konkreta exempel med hur vi kan klä oss för att uppfattas på ett speciellt sätt.

Du får tips att tänka på vid anställningsintervjuer, när du ska på dejt, träffa affärskontakter och många andra tillfällen.

Vad är det för intryck du vill ge?

Ha de bäst
Leif Grytenius

Ps. Boken kan du läsa mer om och köpa hos Buena Vida.

Ps 2. Du vet väl om att du kan testa din högkänslighet direkt i mobilen.

Fler artiklar om högkänslighet

Högkänsliga njuter mer av livet

Högkänsliga njuter mer av livet

Att högkänsliga njuter mer av livet blev så tydligt första gången nyårsafton 2021. Du skulle ha sett minerna när jag avlade mina nyårslöften.

läs mer
Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!