Högkänsliga ser hunden och missar nya badet

Högkänsliga ser hunden och missar nya badet

av | jun 16, 2015 | HSP – Högkänslig | 5 Kommentarer

Högkänsliga kan vara räddningen för flocken. Vi söker alltid efter faror. Vad fångar ditt öga på bilden? Människorna? Hunden? Det nya badet?

Missade du det nya badet kanske du är högkänslig. Vi har faror-radarn på hela tiden. Vad finns det att lägga märke till i just detta ögonblick? Det vi lägger märke till stämmer vi av mot tidigare kända faror kopplade till denna situation. Det här är en enorm tillgång för oss som art, det finns några som håller koll på hoten för vår överlevnad.

Fast det kan bli lite väl mycket av det goda för mig som högkänslig. Tidigare fastnade jag lätt  i problemsökande och då missade jag oftast russinen i kakan.

Nu när jag är medveten om min högkänslighet är det lättare att även upptäcka det som är bra. Tidigare var det ”Red alert” stup i kvarten. Det kan det vara ibland fortfarande fast nu är det även lättare att lägga märke till det som faktiskt är bra.

Skylten på bilden berättar att vi i Gävle får nytt stadsbad som blir klart i sommar.

Det är väl en härlig sak att fokusera på 🙂

Vad för härlig sak har du lagt märke till idag?

Ha de bäst
Leif Grytenius

Blir du också

trött av alla intryck?

Du kan få hjälp med

För att må bra som högkänslig

Mejl med insikter, glädje och framtidshopp för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!