Om högkänslighet och superkrafter hos entreprenörer i Nätverkspodden

Om högkänslighet och superkrafter hos entreprenörer i Nätverkspodden

Marie Hagberg intervjuar mig, Leif Grytenius. Vi samtalar i Nätverkspodden om de superkrafter som högkänsliga entreprenörer och småföretagare har men ofta inte vet om.

Jättekul att få vara gäst i Nätverkspodden och att få lyfta fram de fördelar som vi högkänsliga ofta inte är medvetna om att vi har.

En sak som jag har märkt är att många högkänsliga ogillar att sälja i allmänhet och att sälja sina tjänster i synnerhet. De av oss som är entreprenörer förstår att vi behöver sälja för att vi ska få någon lön och för att våra företag ska överleva. Trots det verkar detta vara en rejäl utmaning för oss. Högkänsliga ofta är otroligt duktiga säljare fast de har inte en aning om det.

Högkänsliga är duktiga på att känna in och lägga märke till andras behov och det kan vara en jättetillgång.

Lyssna på Nätverkspodden avsnitt 153: Högkänslighet – vanlig superkraft hos entreprenörer. Du finner podden där poddar finns eller så lyssnar du direkt på Nätverkspoddens hemsida.

Vad har du för tankar om säljare och att sälja?

Be Sensitive and Proud
Leif

Ps. Du som funderar på om du är högkänslig kan göra HSP Test.

Artikel skriven av: Leif Grytenius
Leif är vår vd och han är högkänslig. Kanske är det därför han blev intresserad av personlig utveckling och tog examen i beteendevetenskap.

Leif brukar säga: ”Mitt uppdrag är att hjälpa människor att tro på sig själva, när de gör det skapar de sina egna mirakler.”

6 mars 2019

Mer energi & bättre självkänsla

Är du högkänslig och längtar efter balans i livet? Skulle du vilja känna att du duger som du är? Nu kan du få hjälp genom att sätta eller lägga dig bekvämt tillrätta och bara lyssna.

För högkänsliga entreprenörer

Du och ditt företag behövs för att göra världen kärleksfullare så det är viktigt att ni båda lever och har hälsan.

Du och ditt företag blir starkare när du hittar sätt att få bättre betalt. Fast att sälja och ta betalt har du säkert märkt är en rejäl utmaning för oss som är högkänsliga entreprenörer.

För att må bra som högkänslig

Mejl med nyheter och tips för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!