LinkedIn
Om högkänslighet och superkrafter hos entreprenörer i Nätverkspodden

Om högkänslighet och superkrafter hos entreprenörer i Nätverkspodden

Marie Hagberg intervjuar mig, Leif Grytenius. Vi samtalar i Nätverkspodden om de superkrafter som högkänsliga entreprenörer och småföretagare har men ofta inte vet om.

Jättekul att få vara gäst i Nätverkspodden och att få lyfta fram de fördelar som vi högkänsliga ofta inte är medvetna om att vi har.

En sak som jag har märkt är att många högkänsliga ogillar att sälja i allmänhet och att sälja sina tjänster i synnerhet. De av oss som är entreprenörer förstår att vi behöver sälja för att vi ska få någon lön och för att våra företag ska överleva. Trots det verkar detta vara en rejäl utmaning för oss. Högkänsliga ofta är otroligt duktiga säljare fast de har inte en aning om det.

Högkänsliga är duktiga på att känna in och lägga märke till andras behov och det kan vara en jättetillgång.

Lyssna på Nätverkspodden avsnitt 153: Högkänslighet – vanlig superkraft hos entreprenörer. Du finner podden där poddar finns eller så lyssnar du direkt på Nätverkspoddens hemsida.

Vad har du för tankar om säljare och att sälja?

Be Sensitive and Proud
Leif

Ps. Du som funderar på om du är högkänslig kan göra HSP Test.

Artikel skriven av: Leif Grytenius
Leif är vår vd och han är högkänslig. Kanske är det därför han blev intresserad av personlig utveckling och tog examen i beteendevetenskap.

Leif brukar säga: ”Mitt uppdrag är att hjälpa människor att tro på sig själva, när de gör det skapar de sina egna mirakler.”

6 mars 2019

Fler artiklar om högkänslighet

Högkänsliga njuter mer av livet

Högkänsliga njuter mer av livet

Att högkänsliga njuter mer av livet blev så tydligt första gången nyårsafton 2021. Du skulle ha sett minerna när jag avlade mina nyårslöften.

läs mer
Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!