LinkedIn
Mikaela Kayl

Mikaela Kayl

Du säger att du är högkänslig. Hur märker du det?

Mest märker jag det på att jag känner av andra människor, både vad gäller känslor/stämningar men också olika sjukdomar/åkommor. Jag har svårt att bo i hyreshus med fler hyresgäster än 1 familj på grund av andras negativitet och energier. Ett besök i en stor stad ger mig alltid huvudvärk efter ett par timmar. Jag har haft svårt för att klara av andras stress, men har ett bra botemedel; jag sätter mig ner och andas tills jag är lugn. Jag är oerhört känslig för olika mediciner, alkohol, koffein, (kakao går bra) animalier (kött, fisk, fågel, skaldjur, ägg, mjölk) samt gluten/säd. Jag gillar inte höga ljud, hög musik, starka lukter som parfym och cigarettrök. Jag är väldigt andlig, har bland annat frekvent kontakt med änglar samt andra andliga förmågor. Jag har så att säga god intuition. Jag mår bra av och behöver vistas i skogen, då blir jag harmonisk. Jag mår som bäst när jag är i balans och harmoni, något jag anstränger mig med att vara. Jag känner glädje och lycka av att se naturens under, allt från en fjäril till regnbågen eller fågelkvitter.

Vad har du för nytta av din högkänslighet i privatlivet?

Jag känner av mina barn, om det är något. Jag har haft hjälp av det när jag träffar nya människor och vilka jag ska bli vän med.

Vad har du för nytta av din högkänslighet i jobbet?

Störst nytta har jag haft efter att jag erkände vem jag var och började följa min väg. Förutom att skriva och inspirera andra till att äta nyttigt, så ger jag andlig vägledning och tar bort blockeringar från tidigare liv. Tidigare masserade jag och såg bilder men det tog så mycket energi så det slutade jag med, jag fick bla sjukdomar från klienterna. Jag har alltid haft lätt att känna in människor och ta dem på rätt sätt, bra när jag jobbat med människor.

Vid vilken situation har du varit mest tacksam för att du varit högkänslig?

De 3 gånger som det räddade mitt liv från att bli dödad. De två gånger då 2 av mina barn var i fara (spräckt njure och födelse i v 25) och en skyddsängel kom och lugnade mig. När jag känner av vad andra människor behöver .

Vad skulle du vilja ge för råd till andra högkänsliga som ännu inte kommit ur högkänslighetsgarderoben?

Lita till dig själv, det är inget fel på dig. Lär dig känna skillnaden på dina känslor och andras. Så många som tror att de är deprimerade eller har ångest, när det egentligen är någon i närheten (familj eller granne i hyreshus eller folk i samma rum eller buss/tåg eller i kassakön etc.).

Tack Mikaela

Varmt tack Mikaela för att du delar med dig av dina erfarenheter. Jag blir ju grymt nyfiken på vilket sätt högkänsligheten har räddat ditt liv och hoppas på att få ta del av den berättelsen vid tillfälle.

Ha de bäst
Leif Grytenius

Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!