Högkänsligt firande av nationaldagen

Högkänsligt firande av nationaldagen

av | jun 7, 2016 | HSP – Högkänslig | 0 Kommentarer

Att fira nationaldagen kan vara både en fest och en utmaning, i vart fall för en högkänslig. Det kan bli lite för mycket av det goda. Ett firande som är anpassat för en högkänslig var målet för dagen.

Traditionellt friande erbjöds det bland annat i Boulognerskogen i Gävle. Ett firande med massor av människor som viftar i kapp med flaggorna. Vi tog oss en funderare om det var det vi verkligen ville och frågade oss: Vad kommer vi att må bra av? Vad kommer vi att njuta av? Vad kommer att vara roligast?

Ganska så snart stod det klart att en dag i naturen skulle göra oss mest gott. Vi packade matsäck och Trangiaköket. Lastade cyklarna på bilen och ställde GPS:en på naturreservatet Billudden i nordöstra Uppland.

Det blev en dag att minnas. Vi cyklade igenom en doftande syrenallé, lyssnade på havsvågornas brus, fotograferande varandra med den oändliga horisonten som bakgrund och kanske bäst av allt, kokade kaffe på Trangiaköket och avnjöt det med choklad.

Vad var höjdpunkterna i ditt nationaldagsfirande?

Ha de bäst
Leif Grytenius

Blir du också

trött av alla intryck?

Du kan få hjälp med

För att må bra som högkänslig

Mejl med insikter, glädje och framtidshopp för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!