HSP hjälpare för dig som är högkänslig person

HSP hjälpare finns på flera platser i landet. Exempelvis psykologer, terapeuter och coacher men också länkar till texter av och för högkänsliga.

HSP hjälpare för dig som är högkänslig person

FrostAnna

Frisersalong som drivs av Anna Frost. Anna har gesällbrev från 2009 och är själv HSP. Besök FrostAnnas hemsida.

Glada Sköldpaddan

Lär dig leva efter dina egna förutsättningar. HSP – Personlig utveckling – Stresshantering. Besök Glada Sköldpaddans hemsida.

Heart Dream Publishing – ett drivhus för inre växt

Tanken är att det som publiceras via Heart Dreaming Publishing ska ha upplyftande innehåll, god typografi och skön form. Förhoppningen är att det ska nära själen och bidra till personlig utveckling. Förlaget drivs av Magnus Pamp och Kia Enbarr. Besök Heart Dream Publishings hemsida.

InnerSelf AB

Coach och massör i Mora. Företaget drivs av Cecilia Målare som själv är högkänslig. Besök Inner Self AB:s hemsida.

Mellan raderna – bloggen med högkänslighet i fokus

Helena skriver om sin vardag som högkänslig småbarnsmamma och skribent, men luftar även tankar kring relationer och samspel med en stor portion självironi. Besök bloggen Mellan raderna.

Peaceful Mind

Terapeut, Livscoach och MediYoga lärare i Helsingborg. Marianne Backe som driver företaget sedan 2006 är själv högkänslig. Besök Peaceful Minds hemsida.

SFH – Sveriges förening för högkänsliga

Ideell förening för högkänsliga. De ordnar bland annat lokala träffar på flera håll runt om i landet. Besök SFH:s hemsida.

Viatrium

Yogastudion med samtalsterapi som drivs av Sanna Mellergård, Terapeutisk yogalärare, socionom och högkänslig HSP-terapeut. Besök Viatriums hemsida

Växtkraft psykologkonsult

Växtkraft Psykologkonsult – med ditt personliga växande i fokus. Med mottagningar i Gävle, Söderhamn och online via Zoom. Drivs av leg psykolog Susanne Örnhav, själv högsensitiv. Besök Växtkraft psykologkonsults hemsida.

Vill du också var med här på sidan HSP hjälpare?

Du som ansöker kommer att granskas och vi förbehåller oss rätten att endast ta med de som vi anser uppfyller kraven.

Det vi tittar på är bland annat:

  • Att du har en hemsida där det tydligt framgår att du har något att erbjuda de som är HSP
  • Att du är med på att det är ett ömsesidigt länksamarbete vilket innebär att du länkar till vår hemsida från din

Skicka ett mejl till info@gryteniusacademy.se och berätta lite om varför du vill vara med här samt vad du kan erbjuda de som är högkänsliga. Bifoga även en länk till din hemsida.

För att må bra som högkänslig

Mejl med nyheter och tips för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!