LinkedIn

HSP hjälpare för dig som är högkänslig person

HSP hjälpare finns på flera platser i landet. Exempelvis psykologer, terapeuter och coacher men också länkar till texter av och för högkänsliga.

HSP hjälp nära där du bor för dig som är högkänslig person

Glada Sköldpaddan

Lär dig leva efter dina egna förutsättningar. HSP – Personlig utveckling – Stresshantering. Besök Glada Sköldpaddans hemsida.

Heart Dream Publishing – ett drivhus för inre växt

Tanken är att det som publiceras via Heart Dreaming Publishing ska ha upplyftande innehåll, god typografi och skön form. Förhoppningen är att det ska nära själen och bidra till personlig utveckling. Förlaget drivs av Magnus Pamp och Kia Enbarr. Besök Heart Dream Publishings hemsida.

Humanus Contio – Mänskligt möte

Samtalsterapi för högkänsliga i Stockholm eller på Skype. Som Högkänslig kan du ha stor nytta av att gå i samtalsterapi, speciellt om du vuxit upp i en miljö där du inte blivit förstådd och accepterad utan ständigt känt dig som du var ”fel”. Besök Humanus Contios hemsida.

InnerSelf AB

Coach och massör i Mora. Företaget drivs av Cecilia Målare som själv är högkänslig. Besök Inner Self AB:s hemsida.

Mellan raderna – bloggen med högkänslighet i fokus

Helena skriver om sin vardag som högkänslig småbarnsmamma och skribent, men luftar även tankar kring relationer och samspel med en stor portion självironi. Besök bloggen Mellan raderna.

Peaceful Mind

Terapeut, Livscoach och MediYoga lärare i Helsingborg. Marianne Backe som driver företaget sedan 2006 är själv högkänslig. Besök Peaceful Minds hemsida.

Sfh – Sveriges förening om högkänslighet

Ideell förening om högkänslighet. De ordnar bland annat lokala träffar på flera håll runt om i landet. Besök Sfh:s hemsida.

Tankar om högkänslighet

Samtalsterapeut med inriktning högkänslighet och känslohantering samt mindfulnessinstruktör. Erbjuder bl.a. väglednings-och stresshanteringssamtal för högkänsliga, vägledningssamtal kring högkänsliga barn samt retreat för högkänsliga. Driver även poddarna ”Podden om högkänsliga barn” & ”På djupet med systrarna hsp”. Besök Tankar om högkänslighets hemsida.

Växtkraft psykologkonsult

Växtkraft Psykologkonsult – med ditt personliga växande i fokus. Med mottagningar i Gävle, Söderhamn och online via Zoom. Drivs av leg psykolog Susanne Örnhav, själv högsensitiv. Besök Växtkraft psykologkonsults hemsida.

Vill du också var med här på sidan HSP hjälpare?

Du som ansöker kommer att granskas och vi förbehåller oss rätten att endast ta med de som vi anser uppfyller kraven.

Det vi tittar på är bland annat:

  • Att du har en hemsida där det tydligt framgår att du har något att erbjuda de som är HSP
  • Att du är med på att det är ett ömsesidigt länksamarbete vilket innebär att du länkar till vår hemsida från din

Skicka ett mejl till info@gryteniusacademy.se och berätta lite om varför du vill vara med här samt vad du kan erbjuda de som är högkänsliga. Bifoga även en länk till din hemsida.

Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!