HSP - Paula Testad är Högkänslig Musicerande Terapeut

HSP – Paula Testad är Högkänslig Musicerande Terapeut

av | maj 2, 2017 | HSP – Högkänslig | 0 Kommentarer

Paula Testad är riksspelman, kurator, psykosyntesterapeut och egen företagare. I intervjun delar Paula med sig av sina erfarenheter av att vara högkänslig och hur hon använder sina förmågor i sitt arbete.

Vi pratar om hur hon kom i kontakt med begreppet högkänslighet.

Vad det har betydelse för Paula att komma underfund med att hon är högkänslig – HSP.

Hur högkänsligheten hjälper henne i arbetet.

Vad hon vill skicka med till de som nyss har upptäckt att de är högkänsliga.

Efter intervjun fick jag dessa rader från Paula.

Vad bra att jag verkar avslappnad, jo jag var nog det naturligt också, mer än vad jag trodde innan jag satt mig. Men efteråt har jag ju tänkt (som ju högkänsliga brukar göra); vad sa jag egentligen? jag skulle inte ha sagt så, utan så istället mm mm. Jag berättade för min kloka son som sa, ”sluta att tänka så, bara gå vidare!”. Och det har han ju rätt i.

Förresten så hände något efter intervjun också, jag blev ännu mera tillfreds med hur jag är, och ja; stolt. Och jag har tagit hand om mig ännu bättre, bl a gick ifrån ett alldeles för högljutt ställe i lördags. Känns mycket bra att fokusera på superkrafterna som kommer fram när man tar hand om sig.

Varmt tack Paula Testad för att du delade med dig av dina tankar.

Vad tänker och känner du när du ser intervjun med Paula? Kommentera gärna här nedan.

Ha de bäst
Leif Grytenius

Ps. Varmt tack Anna Frost för foto och redigering.

Vad tycker du om artikeln?

Ge oss din feedback genom att trycka på stjärnorna. Kommentera kan du göra längre ner.[gdrts_stars_rating_auto]

Blir du också

trött av alla intryck?

Du kan få hjälp med

Dela med dig till dina vänner

För att må bra som högkänslig

Mejl med insikter, glädje och framtidshopp för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!