Högkänslig? Nu kan du få mer energi och bättre självkänsla

Är du högkänslig och längtar efter balans i livet? Skulle du vilja känna att du duger som du är? Nu kan du få hjälp genom att sätta eller lägga dig bekvämt tillrätta och bara lyssna.

Du får mer energi och bättre självkänsla. Leif och Anneli är båda högkänsliga och hjälper dig på din resa.

Du får mer energi och bättre självkänsla. Leif och Anneli är båda högkänsliga och hjälper dig på din resa.

Du gör det när och var du vill. Du bara sätter eller lägger dig bekvämt tillrätta. De som har använt metoden har fått allt från OS-guld till högre lön. Metoden de använder kallas för mental träning. Nu kan du också lära dig knepen. Det är enklare än du tror.

Hemligheten är att låta det omedvetna göra jobbet

Ditt omedvetna styr det mesta som sker i din kropp. Som du säkert redan har märkt blir din andning lugnare när du slappnar av. Ditt blodtryck ökar när du blir stressad. Det är ditt omedvetna som styr din andning och ditt blodtryck.

Nu kan du låta ditt omedvetna bli din bästa vän. Du kan ge ditt omedvetna instruktioner med hjälp av mental träning. Instruktioner på hur du vill att din kropp ska bete sig. Hur du vill att du ska fungera i situationer som är viktiga för dig.

Mental träning kan ge högkänsliga positiva kickar

Forskaren fil. dr. Lars-Eric Uneståhl har skapat den mentala träningen. Hör Lars-Eric berätta för Leif Grytenius vad mental träning kan ge dig som är högkänslig.

 

Upptäck mental träning för högkänsliga

Nu finns det mental träning för dig som är högkänslig. Träningen är skapad för dig genom att slå ihop forskningen om mental träning med forskningen om högkänslighet. Resultatet är världsunikt och finns bara på svenska. Kursen heter HSP Power – Mental träning för högkänsliga.

Funkar mental träning jämt?

Vi bollade frågan vidare till forskaren fil. dr. Lars-Eric Uneståhl som har skapat den mentala träningen.

Det finns egentligen bara två problem med mental träning. Det ena är att människor avfärdar det hela utan att prova. Det andra är att de överskattar vad som går att åstadkomma, alltså de som tror att det räcker med att träna en gång för att få önskat resultat.

Lars-Eric Uneståhl

Vad betyder Lars-Eric Uneståhls ord för dig? Jo, om du följer de enkla övningarna i vår unika utbildning så kommer du att förändra ditt liv – garanterat.

Leif Grytenius

Vd

Så här enkelt är det

Du sätter eller lägger dig bekvämt tillrätta. Du tar på dig dina hörlurar och lyssnar på ljudspår. Du kan lyssna när och var du vill. Ljudspåren ligger online. Du når dem via mobilen. För att du ska få snabbare och bättre resultat får du både ljudspår och videos med instruktioner.

Vilka resultat kan du som högkänslig förvänta dig?

Så här säger några som har provat mental träning.

Mentala träningen har gett mig ett sätt att hitta mitt inre mentala rum. Dit kan jag gå för att vila när det snurrar för mycket.

Marina Gyllander

Det känns verkligen att det här är någonting som jag verkligen vill, måste bara komma igång att göra morgon och kväll….men jag är på gång. Så skönt att du är så tydlig. Just det här att även den mentala träningen är en färskvara. Tack Leif.

Lena Fagerberg

När man tappar kontakten med sin egen inre kompass, då går man ju emot sig själv. När man går emot sig själv tär man på självkänslan. Mentala träningen har gett mig verktygen för att bygga upp min egen självkänsla.

Tommy Elofsson

Tack! Det har givit mig mycket att göra denna kurs. Rekommenderar verkligen till alla. Bra upplägg, lätta men givande insiktsfulla uppgifter, sköna meditationer och fint med reflektion! Nu ska jag fira ☀️

Cecilia Målare

Tycker det är jättebra att du har med reflektionsfrågor och att man får skriva ner egna tankar. Sånt som man inte riktigt tänker på så tycker frågorna är relevanta och bra. Sen gillar jag videoklippen. Dom är korta och informativa. En annan grej med dom som är bra är att de hänger ihop och man vill veta mer så blir nyfiken och vill komma vidare för att kunna se nästa klipp.
 
Mycket bra hittills. Sen är ju avslappningen bra också. Var sån meditation som jag tänkte på. Att man får spänna muskler och sen slappna av.
Kristina Eriksson

Det här är bara några av över 1000 personer som har förbättrat sina liv med våra kurser. Nu är det din tur.

Få svar på dina frågor om högkänslighet

För att du ska få svar på dina frågor ingår det också möten online. Då får du också höra vad andra högkänsliga funderar på. Dina möten online är en gång varje månad utom i juli. Funderar du på om du är högkänslig? Gör HSP Test så får du svar direkt.

7 anledningar att tacka ja redan idag

 1. Bättre självkänsla så att du kan känna att du duger som du är
 2. Ökat självförtroende eftersom du upptäcker dina styrkor som högkänslig
 3. Bättre balans i livet eftersom du lär dig att sätta gränser
 4. Mer egen tid eftersom du lär dig att berätta för omgivningen om dina behov
 5. Mer energi eftersom du lär dig att slappna av snabbare och enklare
 6. Metod som fungerar eftersom den vilar på vetenskaplig grund
 7. Du bestämmer själv när och var du vill gör din mentala träning eftersom allt ligger online

Din 100 % pengarna-tillbaka-garanti

Vad händer om du mot förmodan inte blir nöjd? Inga problem. Du kan avsluta när du vill. Det finns ingen bindningstid. Du är medlem så länge du vill. Om du ångrar dig inom 14 dagar får du pengarna tillbaka. Visst är väl det schysst?

Börja din mentala träning redan idag!

Normalpriset för HSP Power är 2995 kr. Ditt pris är 229 kr per månad inklusive bonusarna nedan. Du får det här erbjudandet för att du är högkänslig. Vi tror att när du vågar stå i din fulla prakt gör du världen kärleksfullare.

Dina bonusar som du får helt utan extra kostnad

 1. HSP SecretEn grundkurs om högkänslighet. Värde 495 kr.
 2. Walking MeditationDu lär dig avslappning när du går. Värde 298 kr.
 3. Hur du berättar för chefen att du är högkänsligWebbkurs om arbetslivet. Värde 298 kr.

Bonusarna är värda 1091 kr. Ditt pris 0 kr.

Du får allt det här

HSP POWER
Mental träning online för högkänsliga. Du får bättre balans i livet. Du känner oftare att du duger som du är.

DINA BONUSAR

 • HSP Secret – En grundkurs om högkänslighet
 • Walking Meditation – Du lär dig avslappning när du går
 • Hur du berättar för chefen att du är högkänslig – Webbkurs om arbetslivet.

MÖTEN ONLINE
Du får svar på dina frågor och inspiration från andra högkänsliga

Kom igång med din mentala träning nu. HSP Power inklusive alla bonusarna är värda 4086 kr. Du betalar endast 229 kr per månad och du kan vara medlem så länge du vill. Det finns ingen bindningstid.

Be Sensitive and Proud

Anneli och Leif Grytenius
Kursledare

Ps. Ta hjälp redan idag av våra webbkurser så att du kan få balans i livet och känna att du duger som du är. Ditt pris för HSP Power och bonusarna är 229 kr per månad.