LinkedIn
HSP Secret - Gratis webbkurs för högkänsliga

HSP Secret – Gratis webbkurs för högkänsliga

av | sep 17, 2017 | HSP – Högkänslig | 2 Kommentarer

Möt Leif Grytenius som på ett enkelt sätt hjälper dig att förstå högkänslighetens mysterier och utmaningar. HSP Secret är för dig som vill förstå dig själv, eller andra personer som är högkänsliga, lite bättre.

Tack alla ni som har bidragit till utvecklingen av denna kurs. Ni är väldigt många som har hjälp till genom att svara på enkäter i olika former. Massor av bra input har kommit från frågor jag ställt på Facebook. Extra tack till er som tagit er tid att vara med på djupintervjuer.

Den här gratiskursen är sju dagar. Vi håller redan nu på med en fortsättning som hjälper högkänsliga att slippa köra slut på sig själva.

Vi lär oss av våra misstag. Ja, jag utgår ifrån att vi gör misstag och tar tacksamt emot all tänkbar feedback på denna gratiskurs så att den kan vidareutvecklas och bli än bättre. Er feedback är också värdefull i utvecklingsarbetet av nästa kurs.

Länk till anmälan HSP Secret.

Vem mer tror du kan ha nytta och glädje av denna gratiskurs?

Ha de bäst
Leif Grytenius

Uppdatering 2019-11-22
Erbjudandet för att få denna kurs gratis har löpt ut. Anledningen är att den teknik vi använde inte visade sig fungera på så sätt som vi önskade. En den fick tillgång till allt kursmaterial men inte alla.

Nu har vi uppdaterat och köper teknik men eftersom vi betlar för tekniken behöver vi också ta lite betalt för kursen. Mer om våra kurser finner du i menyn.
/Leif Grytenius

Fler artiklar om högkänslighet

Högkänsliga njuter mer av livet

Högkänsliga njuter mer av livet

Att högkänsliga njuter mer av livet blev så tydligt första gången nyårsafton 2021. Du skulle ha sett minerna när jag avlade mina nyårslöften.

läs mer

Dela med dig till dina vänner

Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!