LinkedIn

HSP som tappade kontakten med sin inre GPS

av | 22 jul 2018 | HSP – Högkänslig | 0 Kommentarer

Vaknade i morse och livet kändes bara blää. En cykeltur upp till jannes fäbod i Hemlingby friluftsområde i Gävle samt en kopp kaffe gjorde underverk.

Naturen är stärkande för oss som är HSP. Många högkänsliga berättar om hur de hämtar kraft och styrka i naturen. Träden verkar funka som laddstationer för själen. De hjälper i vart fall mig att återfå kontakten med min inre GPS.

Min högkänsliga vän Carl-Johan, han som har skrivit boken Kaninen som så gärna ville somna, har också skrivit om hur han gör för att skapa den kraft han behöver för att bli framgångsrik på det som är viktigt för honom. Det som är coolt är att han skrev om detta långt innan han blev framgångsrik.

Känner du igen dig? Vad betyder naturen för dig? Kommentera gärna här nedan!

Be Sensitive and Proud
Leif

Artikel skriven av: Leif Grytenius
Leif är vår vd och han är högkänslig. Kanske är det därför han blev intresserad av personlig utveckling och tog examen i beteendevetenskap.

Leif brukar säga: ”Mitt uppdrag är att hjälpa människor att tro på sig själva, när de gör det skapar de sina egna mirakler.”

Fler artiklar om högkänslighet

Högkänsliga njuter mer av livet

Högkänsliga njuter mer av livet

Att högkänsliga njuter mer av livet blev så tydligt första gången nyårsafton 2021. Du skulle ha sett minerna när jag avlade mina nyårslöften.

läs mer
Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!