Instant Transformation

Verktyg för att sluta fred med sig själv

Många högkänsliga har konflikter inom, de slits mellan att försöka vara som andra och att ta hand om sig själva.

Känner du igen dig?

Du önskar att du hade mer kraft och energi.

Det finns en gnagande känsla av att du borde orka mera.

Du behöver få vardagen att fungera.

Du behöver både ta hand om de dina och dig själv, hur sjutton ska det gå till?

Det finns en längtan efter att bli fri från såväl fysisk som psykisk smärta.

Du drömmer om att känna glädje och att ha inre fred.

Fred inom ger transformation

Fred inom oss är grunden för ett balanserat, kreativt och flödande liv. Vissa mönster som du skaffat dig under åren fjärmar dig från ditt autentiska jag, ditt inre fridfulla varande, som med icke-dömande ögon möter världen och inte begränsar dig själv med nedvärderande tankar om det du gör och är.

Hur vore ditt liv om…

Så vad vill du förändra? Det är den första frågan du kommer att få när jag assisterar dig i att komma närmare ditt autentiska jag. Vad bär du runt på som du är riktigt trött på? Fysiska smärtor som ont i knäna eller ryggen eller kanske allergier? Psykiska smärtor som att inte duga som du är, inte våga satsa på det som du drömmer om eller fobier? Eller är du som många; trött på att vara trött, eller trött på att vara oinspirerad?

En snabb väg dit

Vad det än är så kan Instant Transformation vara just det du söker. Det är ett snabbt sätt att lämna gammalt som inte längre gagnar dig. Resultatet efter en session med mig kan vara mer kreativitet, mer livsglädje, mer inspiration i vardagen, piggare dagar, starkare självkänsla, mindre friktion i relationer och bättre förhållningssätt till måsten och borden. Med Instant Transformation luckrar vi upp mönster och låter dem klinga av och försvinna.

Är du redo för förändring?

Jag assisterar dig på distans vilket går lika bra som om vi fysiskt träffats. Vi värnar på så sätt om miljön samtidigt som du och jag kan befinna oss var som helst på vår vackra Moder Jord. Det enda som behövs är en telefon och att du kan sitta ner i fred. En session tar vanligen 20 till 45 minuter. Det är bra om du planerar för att vara i lugn och ro en stund efteråt.

Anneli Grytenius

Pris

Instant Transformation kostar 1700 kr inklusive moms. En session tar mellan 20 och 45 minuter.

Anneli Grytenius

Anneli Grytenius

Instant Transformation Practitioner

Med välvilligt hjärta och stark tro på varje människas unika potential möter Anneli sina klienter. Hon är inkännande och intuitiv samtidigt som hon är väl påläst inom många områden. Hon brinner för att  bygga en bro mellan den senaste naturvetenskapen och människans urgamla själsliga domäner. Denna fascination har lett till att Anneli ägnar många stunder åt skriva ner sina iakttagelser och insikter, ett arbete som så småningom ska publiceras i bokform.

För dig som är högkänslig, har HSP-personlighet, kan ett möte med Anneli ha stort transformativt värde, eftersom hon själv lärt sig att omvandla sin högkänslighets många gånger påfrestande öppenhet till ett mer balanserat varande, utan att begränsa gåvorna som högkänsligheten bär med sig.

Älskade Anneli. Det du gjort för mig är så stort. Vart skall jag ens finna ord att beskriva…? Jag får gå till mitt innersta rum där du gång på gång berört mig och skapat sådan balans och kärlek… bortom alla ord och alla barriärer av smärta har du helat mig på ett så vackert vis, på ett både medvetet och undermedvetet plan.
Jag är så innerligt tacksam för dig och jag håller dig för evigt i mitt hjärta. Du går verkligen in för att hjälpa och det känns i varenda cell i kroppen.

Du ger mig en gudomlig stund och efter varje samtal/behandling/healing befinner jag mig alltid i ett sådant inre lugn. Jag känner mig harmonisk och hel. Fylld av kärlek och hopp. Utan smärta. Du är helt fantastisk. Du får min kropp till insikt och läkning och jag känner sådan värme. Det är som att något på vägen bara försvinner, knäpps bort, lättar, försvinner – där och då.

Även din glasklara kanalisering hjälpte mig genom en så avgörande del av mitt liv och jag har aldrig fått något så vackert (så rätt i tiden) till mig. Dina förmågor är enastående och du kan få mig att känna mig som i en annan värld… skyddad i min bubbla av trygghet och kärlek som du har byggt upp, med sådan intuition och känsla i allt det du skapar.

Du har varit mitt ljus i mörkret. Du är vacker och magisk, inifrån och ut!

Helt ovärderligt.

Sophie

Instant Transformation - Verktyg för att sluta fred med sig själv

Kontakta Anneli

Du som vill veta mera eller boka tid kan mejla Anneli på anneli@gryteniusacademy.se eller ringa på 070-527 92 81.

För att må bra som högkänslig

Mejl med nyheter och tips för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!