LinkedIn

Hjälpande hand

Jag har en önskan och ber nu om din hjälp.

Min önskan är jobba som ledare inom IT-sektorn i Gävle.

Det jag kan bidra med är erfarenhet av att leda människor så att de når sina mål. Har bland annat jobbat som radiocoach. Jag har examen från Högskolan i Gävle i både psykologi och datavetenskap. Mina erfarenheter från 10 000 kundbesök och 7 ledarskapsutbildningar får du på köpet!

Jag älskar positiv feedback från kunder och medarbetare 🙂

Nu håller jag tummarna för att du hjälper mig att få kontakt med någon som behöver mina tjänster.

Vem känner du som behöver en ledare inom IT-sektorn i Gävle?

Ha de bäst
Leif

Ps. Tack på förhand för att du gillar detta så att det sprids vidare 🙂

Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!