LinkedIn
Kan coacher bli snuskigt rika på MLM?

Kan coacher bli snuskigt rika på MLM?

av | feb 18, 2013 | Personlig utveckling | 0 Kommentarer

Men vänta nu! MLM är väl olagligt pyramidspel eller?

Det är många som blandar ihop MLM med olagliga pyramidspel.

Frågan om vad MLM är har varit uppe i Sveriges Riksdag och de skriver i sitt betänkande 2001/02:LU16: ”Med nätverksförsäljning, eller multi level marketing (MLM), avses ett sätt att organisera direktförsäljning av varor och tjänster som innebär att distributionen sker genom ett nätverk av oberoende direktsäljare.”

Okey då är det alltså lagligt men kan alla tjäna pengar på MLM?

Nej jag tror faktiskt inte det. Det krävs engagemang och ett inre driv för att lyckas. Det handlar trots allt om att bygga upp ett eget företag.

Vad är det för fördel med MLM jämfört med att starta själv från grunden?

Starar man själv från grunden får du bestämma hur allt ska vara men det innebär också att du själv får stå för kostnaden att utveckla produkter, skapa koncept, utforma marknadsföring, bygga upp säljorganissation med mera, med mera.

Väljer du MLM blir du en franchisetagare. Franchise innebär att du betalar för rätt att distribuera produkter som någon annan utvecklar. Du får tillgång till ett färdigt koncept som någon annan har betalat för att utveckla. Några av de mest kända franchiseföretag är McDonald’s, Seven Eleven och Pressbyrån.

Vilket MLM företag ska jag välja?

  1. Välj ett företag som jobbar med produkter som du brinner för. Gillar du telefontjänster så välj ett företag som jobbar med telefoni. Är du coach och gillar att hjälpa människor att må bättre så skulle jag föreslå ett företag som jobbar med hälsa.
  2. Det finns lycksökare i alla branscher. Välj ett som är etablerat.
  3. Ha roligt! Välj att arbeta med människor som du skrattar med

Det sägs att man kan tjäna pengar när man sover. Hur är det möjligt?

Det vanliga inom franchise är att du enbart tjänar pengar på det du själv säljer, så funkar McDonald’s, Seven Eleven och Pressbyrån.

Inom MLM jobbar man tillsammans i nätverk. Du som franchisetagare hjälper igång andra franchisetagare. Du får inget betalt för det arbetet direkt. Vinsten för dig med att hjälpa igång andra uppstår när de får snurr på sin verksamhet. Du får bonus på deras omsättning. Det betyder att ju mer du hjälper andra att lyckas desto mer pengar kommer du att tjäna och du kommer alltså att tjäna pengar även när du sover 🙂

Går det verkligen att bli snuskigt rik på MLM?

Japp, det gör det. Självklart så krävs det några års arbete för att lyckas med det. Det går förvisso att bli snuskigt rik på vilken verksamhet som helst om du jobbar tillräckligt hårt, länge och målmedvetet.

Det finurliga med MLM är att du får hjälp av andra som redan har lyckats vilket gör att du når framgång på betydligt kortare tid.

Hur skulle ditt liv se ut om du var snuskigt rik? Hur skulle det kännas? Vad skulle du höra?

Ha de bäst
Leif

Jag drömmer om en kärleksfullare värld

Det jag gör ska ge insikter, glädje och framtidshopp. Ett bidrag är föreläsningar om högkänslighet.
Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!