LinkedIn
Konsten att njuta av livet av Olof Röhlander

Konsten att njuta av livet av Olof Röhlander

av | jan 7, 2016 | Boktips | 2 Kommentarer

Konsten att njuta av livet och ändå få saker gjorda av Olof Röhlader är full med visdom och konkreta tips för att få ut mer av livet i varje stund. Ja, jag menar bokstavligt varje stund även i motgångar. Det är en av bokens styrkor, att visa på att det går att njuta även av motgångar. Att njuta av en solnedgång i trevligt sällskap med något gott att läska sig med är en sak men att få till njutningen när det är lite tuffare är något helt annat.

Det dyker upp fler tillfällen till njutning nu när jag har läst Olof Röhlanders Konsten att njuta av livet och ändå få saker gjorda.

Jag gillar särskilt mycket kapitlet om varför vi inte ska ta dagen som den kommer. Det är helt genialiskt. Många har skrivit och pratat om mål och planer men för mig som högkänslig har det för det mesta känns fel. Jag vill ju vara spontan och kunna känna in. Äntligen föll polletten ner. Nu kan jag både vara spontan och ha en plan. Tack Olof!

Det finn även en test i boken för att se hur stor livsnjutare man är. Jädrar i min lilla låda vilken härlig utvecklingspotential jag har.

En som verka ha svart bälte har svart bälte i livsnjuteri är Malte. Malte ser du på bilden ovan bredvid husse.

Vad är dina tips för att njuta av livet?

Ha de bäst
Leif Grytenius

Fler artiklar om högkänslighet

Högkänsliga njuter mer av livet

Högkänsliga njuter mer av livet

Att högkänsliga njuter mer av livet blev så tydligt första gången nyårsafton 2021. Du skulle ha sett minerna när jag avlade mina nyårslöften.

läs mer
Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!