Kungen avgår - föreslår republik

Kungen avgår - föreslår republik

Idag höll jag på att sätta morgonkaffet i vrångstrupen!

När jag slog upp Kungahusets sida på Facebook möttes jag av texten:

”Nu har jag tröttnat på alla negativa skriverier. Jag väljer att avgå med omedelbar verkan. Det finns ett tillägg i grundlagen som gör det möjligt för mig, i egenskap av stadschef, att avgå och föreslå republik.” – H.M. Konung Carl XVI Gustaf

Det sprids en hel del på Facebook. En del sant… en del inte…

Hur kan du göra för att få reda på vad som är sant av det du reagerar på?

Ha de bäst
Leif

För att må bra som högkänslig

Mejl med insikter, glädje och framtidshopp för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!