Leif Grytenius pratar högkänslighet i podden Attraktionslagen 2.0

Lili Öst bjöd in Leif Grytenius till podden Attraktionslagen 2.0. De pratade om högkänslighet, vad är det? Har de superkrafter de inte vet om?

Leif Grytenius pratar högkänslighet i podden Attraktionslagen 2.0

Leif Grytenius är gäst hos Lili Öst i podden Attraktionslagen 2.0 där de pratar om högkänslighet

Så här beskriver Lili öst vårt samtal.

”I det här avsnittet gästas jag av rektor Leif Grytenius från Grytenius academy, själv högkänslig och vars huvudfokus är att arbeta med utbildning och mental träning för högkänsliga och att lyfta frågan högkänslighet inom business.

Ett otroligt intressant och just nu väldigt aktuellt ämne, då fler och fler inser att de passar in under epitetet högkänslig. Vad betyder det? Hur kan man förklara högkänslighet? Vad kommer det ifrån? Vilka är superkrafterna hos en högkänslig och vad behöver man tänka på och lära sig för att hitta balansen som högkänslig? Detta och mycket annat bjuder vi på i veckans avsnitt. Happy listening!”

Du kan lyssna på avsnittet där poddar finns eller på Lilis kanal på YouTube.

För dig som vill veta mer om nätverksträffarna med tema Högkänslighet i arbetslivet kan kika in hos Bokadero Arena.

Be Sensitive and Proud
Leif

Ps. Du som funderar på om du är högkänslig kan göra HSP Test.

4 aug 2021

Artikel skriven av: Leif Grytenius
Han brukar säga: ”Mitt uppdrag är att hjälpa människor att tro på sig själva, när de gör det skapar de sina egna mirakler.”

Fler artiklar om HSP

Jag är så otålig

Jag är så otålig

Det senaste året har varit en tid av stress och oro. En sak som slår mig är att jag är så otålig. Jag vill att allt ska vara löst på en gång helst igår.

läs mer

För att må bra som högkänslig

Mejl med insikter, glädje och framtidshopp för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!