LinkedIn
Må bättre i arbetslivet som högkänslig - Tre tips för dig som är HSP

Må bättre i arbetslivet som högkänslig – Tre tips för dig som är HSP

Att må bättre i arbetslivet som högkänslig kan vara en utmaning. Leif Grytenius ger dig tre konkreta tips som kan göra din vardag lite enklare och trevligare.

Kartlägg dina styrkor för att må bättre i arbetslivet

För att må bättre i arbetslivet är det viktigt att ha koll på sina styrkor. Vi är ofta väldigt duktiga på att ha pejl på det vi inte är bra på men för att må bra och komma till vår rätt behöver vi göra oss medvetna om våra styrkor i arbetslivet.

Välj en bra chef

Nöj dig inte med vem som helst. Gör ett aktivt val av chef och välj en som du mår bra av. En som lägger märke till dina unika förmågor men också hjälper och stötar dig med de utmaningar du har. En lista på tio bra egenskaper hos chefer har VA – Veckans Affärer sammanställt.

Slut fred med ditt inre för att må bättre i arbetslivet

Vi har alla tillkortakommanden som vi behöver lära oss att hantera. Gör vad du kan för att acceptera dig själv som du är. Vi högkänsliga har ofta en stark kritisk inre röst. Skicka den rösten till Bahamas på semester några veckor så får du garanterat en behagligare vardag. Mitt bästa tips för att sluta fred med sitt inre är mental träning.

Hur gör du för att må bättre i arbetslivet? Kommentera gärna och dela med dig av dina tankar.

Be Sensitive and Proud
Leif

Ps. Du som funderar på om du är högkänslig kan göra HSP Test.

Artikel skriven av: Leif Grytenius
Leif brukar säga: ”Mitt uppdrag är att hjälpa människor att tro på sig själva, när de gör det skapar de sina egna mirakler.”

26 april 2019

Fler artiklar om högkänslighet

Högkänsliga njuter mer av livet

Högkänsliga njuter mer av livet

Att högkänsliga njuter mer av livet blev så tydligt första gången nyårsafton 2021. Du skulle ha sett minerna när jag avlade mina nyårslöften.

läs mer
Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!