Min högkänsliga automatik är inställd på att söka efter faror

Strax före lunch trillar det in ett mejl från en kursdeltagare. Mejlet börjar med: ”Vill bara ge en liten reflektion…” Jag känner hur jag blir rädd. Rädd för att hon inte ska tycka om det vi gör.

Hela mitt inre går igång för att söka efter faror

Hela mitt inre går igång för att söka efter faror

Jag förstår ju att evolutionen har hjälpt oss att överleva för vi söker hela tiden efter faror. Fast ibland tycker jag nog ändå att jag överdriver lite. Idag gick hela mitt system igång med full kraft bara för att jag fick ett mejl.

Hej igen Leif,

Vill bara ge en liten reflektion angående kursen som jag får ta del av som du gjort.

Tycker det är jättebra att du har med reflektionsfrågor och att man får skriva ner egna tankar. Sånt som man inte riktigt tänker på så tycker frågorna är relevanta och bra. Sen gillar jag videoklippen. Dom är korta och informativa. En annan grej med dom som är bra är att de hänger ihop och man vill veta mer så blir nyfiken och vill komma vidare för att kunna se nästa klipp.

Mycket bra hittills. Sen är ju avslappningen bra också. Var sån meditation som jag tänkte på. Att man får spänna muskler och sen slappna av.

Ha en trevlig torsdag

/ Kristina

Första gången skummade jag snabbt igenom mejlet för att söka efter det som hon inte gillar. Andra genomläsningen tog jag det lite lugnare. Det var först när jag läste en tredje gång som polletten föll ner. Hon gillar verkligen det vi gör. Kursen Kristina går är HSP Power.

Känner du igen dig? Kommentera gärna!

Be Sensitive and Proud
Leif

Ps. Du som funderar på om du är högkänslig kan göra HSP Test.

Artikel skriven av: Leif Grytenius
Han brukar säga: ”När du verkligen tror på dig själv skapar du dina egna mirakler.”

Fler artiklar om HSP

Jag är så otålig

Jag är så otålig

Det senaste året har varit en tid av stress och oro. En sak som slår mig är att jag är så otålig. Jag vill att allt ska vara löst på en gång helst igår.

läs mer
Två floskler besannas

Två floskler besannas

Du har säkert hör dem båda förut. Gilla läget och väx där du. På ett oväntat sätt kan jag konstatera. Två floskler besannas.

läs mer

För att må bra som högkänslig

Mejl med insikter, glädje och framtidshopp för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!