LinkedIn

image

I min värld är det många saker som förändras nu. Det ser inte längre ut som förr. Min gamla bild av hur världen fungerar bleknar bort.

Fram träder något annat. Jag möter nya människor på de mest oväntade sätt och känner en samhörighet jag inte tidigare känt.

Igår var min mest magiska dag hittills. Helt plötsligt fick jag bara för mig att jag skulle gå och sätta mig vid ett bord. Känslan var så stark. Tittade runt lite, såg inget speciellt. Nåväl, eftersom känslan var så starkt gick jag dit och satte mig.

Det tog några minuter så kommer det två kvinnor och undrar om det är ledigt. Visst sa ja. Jag blev kvar där i tre timmar och hade ett helt underbart samtal. Ni vet vilka ni är. TACK för era bidrag till min magiska dag 🙂

Nu ser jag fram mot fredagen den 2 september. Då kommer Brolan och Lisa Holsvén till Gävle för att föreläsa på temat Ny Jord ☆ Ny Medvetandehöjning. Det ska bli riktigt spännande. Jag är SÅ nyfiken på vad det är som sker.

Vad märker du för förändringar?

Ha de bäst
Leif

Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!