LinkedIn
Mobil som fångar upp dofter från syrener

Mobil som fångar upp dofter från syrener

av | jun 12, 2015 | HSP – Högkänslig | 2 Kommentarer

Nu är mobilen här som fångar upp ljuvliga dofter från syrener, schersminer och rosor.

Eller nu är i vart fall dofterna här, mobilen har jag ännu inte set till. Som högkänslig doftknarkare skulle jag jubla över en sådan.

Det är väl inte om utan när en sådan kommer. För vem minns väl inte mobilklassikern Nokia 3310? När den var populär var det endast en dröm att kunna fota och spela in ljud med mobilen. Nu finns det väl knappt inte mobiler att få tag på som är utan dessa funktioner.

Det är nästan så att jag blir hög av alla dofter. Eller nästan… när jag kliver in i en blomsterbutik går doftsensorerna all in och det bara gungar till i njutningscentrum… en rejäl orgasm är en svag västanbris i jämförelse…

I nästa liv ska jag bli skomakare och hålla stängt mellan hägg och syren. Då kommer ni att finna mig, likt Ferdinand, luktandes på blommorna.

Doftsinnet är det som väcker mest känslor hos mig. Vilket reagerar du starkast på?

Ha de bäst
Leif Grytenius

Fler artiklar om högkänslighet

Högkänsliga njuter mer av livet

Högkänsliga njuter mer av livet

Att högkänsliga njuter mer av livet blev så tydligt första gången nyårsafton 2021. Du skulle ha sett minerna när jag avlade mina nyårslöften.

läs mer
Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!