LinkedIn
Morgonen gryr för högkänsliga

Morgonen gryr för högkänsliga

av | maj 1, 2015 | HSP – Högkänslig | 6 Kommentarer

Nu gryr morgonen för oss högkänsliga. Yrvaket upptäcker allt fler oss begreppet HSP och högkänslighet.

En skön känsla av lättnad. Lite som när morgondimmorna skingras.

Andra ligger fortfarande kvar i skuggornas land och ser sina unika förmågor som en ren och skär belastning. De har ännu inne insett att de ruvar på en skatt.

När morgondimmorna lättar kommer fåglarnas sång. De första jag hörde i morse var några svanar som trumpetade åt mig när jag var ute och fotograferade. En stund senare stämmer nötväckan in i morgonkören.

Vi högkänsliga vaknar också en och en. Än så kan endast några av oss ana vad som är meningen med att vara högkänslig. En efter en upptäcker vi meningen med att vara högkänslig. En del får solen rakt i ansiktet andra får ett mjukare uppvaknande.

Jag anar att vår uppgift är att finna nya stigar. Vi som är specialister på att känna av omgivningen inser att det är något som är galet, något som är mycket galet.

I en värld full av människor, djur och växter så låter vi oss styras av… ja vad är det vi låter oss styras av… och vad är det som vi egentligen skulle låta oss styras av…

Ha de bäst
Leif Grytenius

Fler artiklar om högkänslighet

Högkänsliga njuter mer av livet

Högkänsliga njuter mer av livet

Att högkänsliga njuter mer av livet blev så tydligt första gången nyårsafton 2021. Du skulle ha sett minerna när jag avlade mina nyårslöften.

läs mer
Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!