Morgonen gryr för högkänsliga

Morgonen gryr för högkänsliga

av | maj 1, 2015 | HSP – Högkänslig | 6 Kommentarer

Nu gryr morgonen för oss högkänsliga. Yrvaket upptäcker allt fler oss begreppet HSP och högkänslighet.

En skön känsla av lättnad. Lite som när morgondimmorna skingras.

Andra ligger fortfarande kvar i skuggornas land och ser sina unika förmågor som en ren och skär belastning. De har ännu inne insett att de ruvar på en skatt.

När morgondimmorna lättar kommer fåglarnas sång. De första jag hörde i morse var några svanar som trumpetade åt mig när jag var ute och fotograferade. En stund senare stämmer nötväckan in i morgonkören.

Vi högkänsliga vaknar också en och en. Än så kan endast några av oss ana vad som är meningen med att vara högkänslig. En efter en upptäcker vi meningen med att vara högkänslig. En del får solen rakt i ansiktet andra får ett mjukare uppvaknande.

Jag anar att vår uppgift är att finna nya stigar. Vi som är specialister på att känna av omgivningen inser att det är något som är galet, något som är mycket galet.

I en värld full av människor, djur och växter så låter vi oss styras av… ja vad är det vi låter oss styras av… och vad är det som vi egentligen skulle låta oss styras av…

Ha de bäst
Leif Grytenius

Blir du också

trött av alla intryck?

Du kan få hjälp med

För att må bra som högkänslig

Mejl med insikter, glädje och framtidshopp för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!