LinkedIn
Munken som sålde sin Ferrari av Robin Sharma

Munken som sålde sin Ferrari av Robin Sharma

av | jul 2, 2016 | Boktips | 2 Kommentarer

Boken bjuder på sju konkreta principer som leder till ett rofylldare liv. Du behöver inte bli munk eller sälja någon Ferrari för att må bättre. Boken hjälper dig steg för steg så att du kan njuta av resan.

John får besök av Julian som är hans gamla kollega och arroganta värsting till stjärnadvokat. Julian som brände sitt ljus i båda ändrar. Han som bokstavligen haft alt, inklusive privatjet, Ferrari och hjärtinfarkt.

När Julian återvänder efter tre år är hans plufsiga slitna yttre förändrat. Han ser yngre och vitalare ut. Det visar sig vara en förändring långt mer djupgående än den som syns på ytan. Julian är förändrad i grunden, inifrån och ut.

Under en lång natt delar Julian med sig till John om de sju tidlösa principerna för ett upplyst liv.

För mig som högkänslig är det här en bok att komma åter till. Jag läste den nyss och gången före var flera år sedan. Nu är jag en annan person än jag var då vilket gör att jag läser boken med nya ögon. Principerna för ett mer rofyllt liv tror jag funkar för alla som är öppna i sinnet och har modet att förändra sina invanda mönster.

Det här är en av de böcker som har förändrat mitt liv.

Vilka böcker har förändrat ditt liv?

Ha de bäst
Leif Grytenius

Fler artiklar om högkänslighet

Högkänsliga njuter mer av livet

Högkänsliga njuter mer av livet

Att högkänsliga njuter mer av livet blev så tydligt första gången nyårsafton 2021. Du skulle ha sett minerna när jag avlade mina nyårslöften.

läs mer
Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!