Nätverksträffar på temat Högkänslighet i arbetslivet

Att vara högkänslig i arbetslivet kan vara en rejäl utmaning. Nu får du lära dig att hantera utmaningarna och upptäcka styrkorna med din högkänslighet i arbetslivet.

Högkänslighet i arbetslivet är temat på digitala nätverksträffar som leds av Leif Grytenius

Högkänslighet i arbetslivet är temat på digitala nätverksträffar som leds av Leif Grytenius

Nu kastar vi skämskuddarna och sträcker på oss. Japp! Det tycker jag är dags nu.

För att vi ska våga kasta skämskuddarna och sträcka på oss behöver vi lyfta fram fördelarna med att vara högkänslig i arbetslivet.

Jo, jag vet. Det är inte lätt. Fast du. Ingen annan kommer att göra det åt oss. Det är upp till dig och mig.

Tema Högkänslighet i arbetslivet

Jag är redo. Nu är det dags för nästa steg i högkänslighetsrevolutionen. I samarbete med Bokadero Arena drar vi igång digitala nätverksträffar på temat Högkänslighet i arbetslivet.

De digitala nätverksträffarna kommer att ske via Zoom. Träffarna är startar 07.30 och avslutas 09.00. Vi ses vid sex tillfällen per år, jämnt fördelat med undantag för uppehåll på sommaren. Vilka datum det är kan du se hos Bokadero Arena.

För att vara med på de digitala nätverksträffarna behöver du vara medlem. Första gången kan du vara med utan medlemskap om du väljer Prova-på-billjett.

De digitala nätverksträffarna drar igång torsdagen den 23 september. Då gästföreläser Josefine Henriksson på temat Därför är högkänsliga personer ofta de bästa medarbetarna. Hoppas vi ses då.

Skulle du vilja vara gästföreläsare? Hör av dig så får du veta mera. Tillsammans lär vi oss hantera utmaningarna och lyfter styrkorna med högkänslighet.

Vad skulle det kunna ge dig att vara med på en av dessa träffar?

Be Sensitive and Proud
Leif

Ps. Du som funderar på om du är högkänslig kan göra HSP Test.

27 aug 2021

Artikel skriven av: Leif Grytenius
Han brukar säga: ”Mitt uppdrag är att hjälpa människor att tro på sig själva, när de gör det skapar de sina egna mirakler.”

Fler artiklar om HSP

Jag är så otålig

Jag är så otålig

Det senaste året har varit en tid av stress och oro. En sak som slår mig är att jag är så otålig. Jag vill att allt ska vara löst på en gång helst igår.

läs mer
Två floskler besannas

Två floskler besannas

Du har säkert hör dem båda förut. Gilla läget och väx där du. På ett oväntat sätt kan jag konstatera. Två floskler besannas.

läs mer

För att må bra som högkänslig

Mejl med insikter, glädje och framtidshopp för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!