Nu blir det föreläsningar för högkänsliga

Nu blir det föreläsningar för högkänsliga

Det gläder mig att så många har hört av sig och vill att jag ska komma och föreläsa. Nu blir det föreläsningar för högkänsliga!

Det startar redan nu i vår med både öppna föreläsningar och utbildningar.

Föreläsningen heter Högkänslig och stolt.

Utbildningarna är utformade som en kickoff. Kickoff i arbetslivet är till för skapa en känsla av samhörighet och är ofta inledningen på något nytt.

Vår Kickoff till högkänslig och nöjd är till för att du ska skapa samhörighet med dig själv och är inledningen på din resa till att vara glad, stolt och nöjd med att vara högkänslig.

De orter vi börjar med är Mora och Gävle.

I Mora blir det föreläsning 22 maj och kickoff den 23 maj.

I Gävle blir det föreläsning 5 juni och kickoff 6 juni.

Mer att läsa och möjlighet att anmäla sig till Öppen föreläsning Högkänslig och stolt och/eller Utbildning – Kickoff till högkänslig och nöjd.

Jag lovar att jag kommer att ge allt vad jag har för att du ska känna dig gladare, stoltare och nöjdare med att vara högkänslig. Fast vi vet ju båda, att vad jag än gör, så är det vad just du gör, som spelar störst roll i ditt liv.

Så om du är helt nöjd med ditt liv precis som det är är detta inget för dig. Detta är något för dig som har modet och viljan att förändra ditt liv.

Vad skulle du vilja förändra i ditt liv? Kommentera gärna nedan!

Ha de bäst
Leif Grytenius

För att må bra som högkänslig

Mejl med insikter, glädje och framtidshopp för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!