LinkedIn

Nyårslöfte för HSP som får dig att må bra hela året

Har du också brutit nyårslöften? Det kanske kändes rätt då men fel senare. Nyårslöfte för HSP med glimten i ögat får dig att mår bra hela året.

Leifs nyårslöfte för HSP

Nyårslöften kan vara hur präktiga som helst och fullständigt suga musten ur dig. Eller så tar du dem med en nypa klackspark, som en god vän sa.

Att hålla kolla på gamla uttryck kan ibland vara en utmaning. Nyårslöften kan ju också vara utmanade. Men jag påstår å det bestämdaste att de inte måste vara utmanande.

Jag tycker de ska väcka livslusten och glädjen till liv. Eller liv, till full orkan. Tänk dig att bli tagen med storm av det du själv sätter upp att du vill göra.

Nyårslöfte för HSP år 2022

År 2022 är året då vi spränger präktighetströjorna och låter våra inre barn ta plats. Låt 2022 bli ett år som präglas av glädje.

Hur skulle livet vara om vi gjorde det som är roligt bara för att det är roligt, utan att ha några förväntningar på resultatet?

Jag vet inte hur det är med dig men i mina fingrar kliar det av bara tanken på att våga göra det som är roligt bara för att det är roligt utan att ha några förväntningar på resultatet.

Vad händer i din mage när du tänker på att göra det som är roligt bara för att det är roligt utan att ha några förväntningar på resultatet?

Be Sensitive and Proud
Leif

Ps. Du som funderar på om du är högkänslig kan göra HSP Test.

3 jan 2022

Artikel skriven av: Leif Grytenius
Han brukar säga: ”Mitt uppdrag är att hjälpa människor att tro på sig själva, när de gör det skapar de sina egna mirakler.”

Fler artiklar om högkänslighet

Högkänsliga njuter mer av livet

Högkänsliga njuter mer av livet

Att högkänsliga njuter mer av livet blev så tydligt första gången nyårsafton 2021. Du skulle ha sett minerna när jag avlade mina nyårslöften.

läs mer
Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!