Sagan om hur allt började

Barnen växte upp ovetandes om varandra. Trots det hade de flera gemensamma erfarenheter. De var båda känsliga för kläder och märklappar som skavde.

För att du ska förstå backar vi till mitten av sextiotalet. Då föds en flicka. Hon växer upp i skogen med tallar och granar som närmsta grannar. Det är så tyst att det nästan går att ta på tystnaden. Det enda som hörs är fåglarnas kvitter och lövens sus.

Samtidigt skuttar en liten parvel runt på ett gärde där slåttern precis äger rum. Det doftar av nyslaget hö. En katt stryker sig utmed hans bara ben. Den lilla pojken har en mugg apelsinsaft som han dricker ur. Hans leende strålar i kapp med solens strålar som leker tafatt med molnen och speglar sig i den blåa sjön.

Flickan och pojken hade ännu inte mötts. Det skulle dröja många år, ja faktiskt decennier innan de sågs för första gången. Men redan nu hade de kusligt lika upplevelser: ”Vad känslig du är!” fick de ofta höra.

Känslan av att inte duga kom tidigt smygande. Kanske var det upplevelserna av att inte duga som gjorde att de båda intresserade sig för personlig utveckling.

Utan att veta av varandra läste de båda massor med böcker, gick på kurser, testade olika former av healing, gick på yoga och mediterade. Det var först när de läste om personlighetsdraget högkänslighet som polletten började falla på plats. Att bli medveten om att det finns fler var oerhört befriande för de båda.

Som av en märklig slump möts de på ett helt oväntat sätt. Vill du veta hur det gick till får du fråga när du träffar dem.

Nu ägnar sig de båda åt att sprida medvetenhet om högkänslighet. De hjälper andra högkänsliga att hantera problemen som personlighetsdraget medför och att upptäcka styrkorna som också ingår.

Be Sensitive and Proud
Anneli och Leif Grytenius

Kontakt

Mejla oss på info@gryteniusacademy.se

Besöksadress

Grytenius Academy
DoSpace
Drottninggatan 18
803 20 Gävle

Postadress

Grytenius Academy
Kaserngatan 34
802 60 Gävle

Leif Grytenius

Leif Grytenius

Vd - Ansvarig utgivare

Anneli Grytenius

Anneli Grytenius

Om Grytenius Academy

Grytenius Academy ägs och drivs av Anneli och Leif Grytenius via företaget Grytenius Group AB.

Vi har F-skatt och är registrerade för moms.

Vårt organisationsnummer är 559112-5066.

För att må bra som högkänslig

Mejl med insikter, glädje och framtidshopp för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!