Sagan om hur allt började

Den här berättelsen startar i mitten av sextiotalet. Då föds en flicka. Hon växer upp i skogen med tallar och granar som närmsta grannar. Det är så tyst att det nästan går att ta på tystnaden. Det enda som hörs är fåglarnas kvitter och lövens sus.

Samtidigt skuttar en lite parvel runt på ett gärde där slåttern precis äger rum. Det doftar av nyslaget hö. En katt stryker sig utmed hans bara ben. Den lilla pojken har en mugg apelsinsaft som han dricker ur. Hans leende strålar i kapp med solens strålar som leker tafatt med molnen och speglar sig i den blåa sjön.

De båda barnen växte upp ovetandes om varandra. Trots det hade de flera gemensamma erfarenheter. De var båda känsliga för kläder och märklappar som skavde. Vad känslig du är, fick de båda höra.

Känslan av att inte duga kom tidigt smygande. Kanske var det upplevelserna av att inte duga som gjorde att de båda intresserade sig för personlig utveckling.

Utan att veta av varandra läste de båda massor med böcker, gick på kurser, testade olika former av healing, gick på yoga och mediterade. Det var först när de läste om personlighetsdraget högkänslighet som polletten började falla på plats. Att bli medveten om att det finns fler var oerhört befriande för de båda.

Som av en märklig slump möts de på ett helt oväntat sätt. Vill du veta hur det gick till får du fråga när du träffar dem.

Nu ägnar sig de båda åt att sprida medvetenhet om högkänslighet. De hjälper andra högkänsliga att hantera de problem som personlighetsdraget medför och att upptäcka de styrkor som också ingår.

Be Sensitive and Proud
Anneli och Leif Grytenius

Kontakt

Mejla oss på info@gryteniusacademy.se

Leif Grytenius

Leif Grytenius

Vd - Ansvarig utgivare

leif@gryteniusacademy.se

070-218 56 40

Om Grytenius Academy

Grytenius Academy ägs och drivs av Anneli och Leif Grytenius via företaget Grytenius Group AB.

Kurser online

Utbildning och personlig utveckling för högkänsliga NÄR och VAR du vill