LinkedIn

Podcast: Högkänslighet – möjligheter och utmaningar med Leif Grytenius

Jenny Wikström, som driver podden Moment Meetings, bjöd in Leif Grytenius för ett samtal om högkänslighetens möjligheter och utmaningar.

Podcast: Högkänslighet – möjligheter och utmaningar med Leif Grytenius och Jenny Wikström

Podcast: Högkänslighet – möjligheter och utmaningar med Leif Grytenius och Jenny Wikström

Varmt tack Jenny och gänget på Moment för att tar upp ämnet högkänslighet och gör livet lite enklare för oss högkänsliga. Extra tack för att ni låter mig använda er bild (den du ser ovan).

Som högkänslig är det kul att notera vad som sker när jag följer känslan. Det hela började med att jag sökte på nätet efter monotasking och fann podden Moment Meetings med Jenny som drivande. Monotasking är något som hjälper mig i vardagen. Du kan själv lyssna på första avsnittet om monotasking.

Efter att jag hade lyssnat på podden kändes det så starkt att jag ska skriva och tacka. Då dök det upp en kritisk inre röst. Inte ska du väl besvära henne…

Jag lyssnade på känslan och sköt den inre kritiska rösten åt sidan. Med något pirrig känsla skrev jag mejlet och tryckte på Sänd.

Jenny svarade snabbt och var otroligt nyfiken på det jag gör. Hon frågade redan i första mejlet om jag kunde tänka mig att vara hennes gäst i podden. Som du märker svarade jag ja.

Vart det här poddavsnittet leder till har jag inte en susning om men en sak vet jag. Jag är otroligt tacksam för att Jenny och gänget på Moment lyfter fram möjligheter och utmaningar med högkänsligheten.

Du finner podden Moment Meetings där du finner poddar eller så kan du lyssna på avsnittet om högkänslighet direkt.

Vilka möjligheter och utmaningar ser du med högkänslighet?

Be Sensitive and Proud
Leif

Ps. Du som funderar på om du är högkänslig kan göra HSP Test.

13 okt 2021

Artikel skriven av: Leif Grytenius
Han brukar säga: ”Mitt uppdrag är att hjälpa människor att tro på sig själva, när de gör det skapar de sina egna mirakler.”

Fler artiklar om högkänslighet

Högkänsliga njuter mer av livet

Högkänsliga njuter mer av livet

Att högkänsliga njuter mer av livet blev så tydligt första gången nyårsafton 2021. Du skulle ha sett minerna när jag avlade mina nyårslöften.

läs mer
Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!